maanantai 31. elokuuta 2015

Onnea Habitare-messulippujen voittajille!

Onnetar on suorittanut tehtävänsä ja Cilla's Habitare-arvonnassa pääsyliput sekä pullolliset uutuus KÄSI 02 käsipesua voittivat itselleen Etanaelli sekä Tuula Toivanen. Liput voi noutaa putiikilta tai vaihtoehtoisesti voitte laittaa meille osoitteenne lippujen postittamista varten osoitteeseen info@cillas.fi. Uutuuspesuaine on noudettavissa osastoltamme Habitaresta.

Lämpimät onnittelut molemmille!


Herkkuhyllyjen täydennystä

Ihanat kanta-asiakkaamme ovat alkaneen palata kesälaitumilta ja oli korkea aika täydentää Cilla's Viipurinkadun putiikin herkkuhyllyjä. Saimme perjantaina uusia A L'Olivier -sarjan oliivi- ja muita öljyjä sekä ihanaa viikunaetikkaa. Korketatasoiset ja kauniit tuotteet sopivat hienosti myös lahjaviemisiksi. Lisäämme pian loputkin tuotteet webshopiin, mutta täältä pääset jo kurkkaamaan uutuuksia, Cilla's herkut.





Uusi tuotesarja on myös belgialainen Baru, jolta löytyy ihania suklaakuorrutteisia vaahtokarkkitankoja sekä herkullisia kaakaojuomajauheita. Pianhan illat alkavat viiletä ja on taas aika kaivaa kaakaokattilat kesätelakalta käyttöön.




Suosittua Keinuhongan tilan mysliä on myön jälleen saatavilla. Tilan omasta kaurasta, lähituottajan hunajasta, kuivatuista aprikooseista ja cashew-pähkinöistä valmistettu paahdettu mysli toimii loistavana arkiaamujen energianantajana. Herkullista viikkoa kaikille!



keskiviikko 26. elokuuta 2015

Cilla's & Annansilmät-Aitta yhteistyö

Tunnettehan Sokeva-Käsityön tarinan? Suomalainen Sokeva-Käsityöt työllisti satoja näkövammaisia käsityöläisiä tuottamalla harjoja, rottinkikalusteita ja monia muita käsityötuotteita. Yritys toimi mm. Raha-automaattiyhdistyksen tukien varassa. Tukien myöntäminen lopetettiin ja Sokeva-Käsityön tarina oli tullut tiensä päähän. Toimintaa on kuitenkin päättänyt jatkaa aikaisemmin Sokeva-Käsityön valmistamille tuotteille jälleenmyyntikanavana toiminut Annansilmät-Aitta.


Cilla's haluaa olla mukana tukemassa Annansilmät-Aitan toimintaa. Putiikille saapui tänään mustaksi petsattuja puuvartisia ja hevosenjouhesta valmistettuja tiskiharjoja sekä Cilla's TISKI ja SIISTI -pulloille mitoitettuja mustia ja valkoisia muovipunoskoreja. Kätevät korit on helppo pitää puhtaana ja ne toimivat kätevinä säilytysastioina pesuaineiden lisäksi esim. yrttiruukuille.




Hevosenjouhesta valmistettu harja puhdistaa hellävaraisesti aremmatkin lasiastiat. Kärjen pidennetty harjasosa pesee tehokkaasti esim. kattiloiden kaikki sisäkurvit puhtaaksi. Käteviä ja kivännäköisiä arjen esineitä ja mikä parasta, ne luovat työtä suomalaisille näkövammaisille käsityöläisille. Näihin tuotteisiin pääset tutustumaan myös Habiatere-messuilla 9. - 13.9. Cilla's osastolla. Tervetuloa tutustumaan!


sunnuntai 23. elokuuta 2015

Cilla's mukana Habitaressa

Cilla's on mukana 9.-13.9. pidettävässä, Suomen suurimmassa sisustus- ja designtapahtumassa, Habitaressa. Esittelemme osastollamme Cilla's hyvän mielen pesuaineperheen lisäksi The Organic Companyn luomupuuvillaisia keittiö- ja kylpytekstiilejä. Tulethan sinäkin paikalle?


Täällä päässä on kovat messutohinat ja järjestelyt käynnissä. Osastolla on esillä myös Cilla's putiikin ja webshopin syksyn uutuuksia. Hyvän mielen pesuaineperheeseen on tulossa uusi KÄSI no 02 -käsisaippua, jota pääsette myös tuoreeltaan tuoksuttelemaan Habitaressa. Messujen kunniaksi on tottakai myös luvassa loistavia messutarjouksia.



Arvomme kaksi lippua messuille. Arvonnan voittajat saavat myös Cilla's osastolta Habitaressa uutuus Cilla's KÄSI no 02 -käsisaippuat itsellensä. Pääset osallistumaan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen tai Facebook-postaukseen Cilla's webshopin tuotteista sellaista, minkä haluaisit juuri nyt syyskotisi tai garderobisi piristykseksi. Webshopiin pääset suorinta tietä tästä: Cilla's ihan uudet.

Arvonta suoritetaan 31.8. maanantaina, joten sinulla on osallistumisaikaa sunnuntaihin 31.8. asti. Onnea matkaan!




lauantai 22. elokuuta 2015

Onko teillä niitä t-paitalakanoita myynnissä?

Tovin kysymystä pohdittuani hoksasin kyseessä olevan Beach House -trikoolakanat. Olin pohtinut pitkään peti- ja yövaatteiden ottamista valikoimiin ja asiakkaan kysymys osui juuri oikeaan saumaan. Putiikille saapui juuri ensimmäinen erä pehmeitä, ihanan sävyisiä ja superhelppohoitoisia Beach House petivaatteita ja yöpaitoja.



Beach House on saanut innoituksensa Californian rannikkoseudun rennosta ja mutkattomasta elämäntyylistä. Trikoolakanoiden tarina syntyi 90-luvulla, kun Rachel Ashwell aloitti niiden myymisen californialaisessa putiikissaan. Hän sai inspiraation ylisuurista t-paidoista yöpaitoina. Jos pehmeät ja suurikokoiset t-paidat koetaan niin mukaviksi yöpaidoiksi, niin miksei saman materiaalin käyttöä voisi laajentaa vuodetekstiileihin muutenkin.



Talk show-tähti Oprah Winfrey löysi lakanat ja kutsui niitä "vuoden parhaaksi keksinnöksi", mikä nosti lakanoiden kysynnän välittömästi uudelle tasolle. Oprah kertoi kokeilleensa lukuisa eksklusiivisia lakanamerkkejä, muttei ollut nukkunut näin hyvin aikaisemmin. Ymmärrän hyvin Oprahin innostuksen. Lakanat ovat todella pehmeät ja tuntuvat ihanilta vuoteessa. Ne myös pysyvät hyvin paikallaan ja ovat erittäin helppo hoitoisia. Koneesta kuivausrumpuun tai pyykkinarulle ja sieltä suoraan käyttöön.

 


Lakanoiden lisäksi valikoimiimme tuli yöpaitoja kahdessa eri värissä. Lyhyellä hihalla varustettu ja takaa hieman pidennetyllä helmalla varustettu Bell-yöpaita on saatavilla sekä savunharmaana  että kahvinruskeana. Ihanan simppeli yöpaitamalli sopii kaikille vartalotyypeille ja on lakanoiden tavoin ihanan huomaamaton nukkuessa. Paita ei purista eikä hierrä, eikä mene solmuun vaikka yöllä tuliskin tehtyä muutamia piruetteja vuoteessa.

Lakanat on pakattu kauniisiin puuvillapusseihin ja ne toimivat myös näyttävinä lahjoina. Pakkauksen mukana tulevassa esitteessä sanotaan, että lakanat on tehty muistuttamaan meitä rantahuviloiden verrannoista, rottinkikalusteista, rantanuotioista ja -piknikeistä, vaikka työ ja arkielämä veisivätkin meitä pois näistä asioista. Unelmointi leppoisista lomapäivistä jatkokoon pitkälle arjessamme!

Kuvat: Beach House


torstai 20. elokuuta 2015

You had me at hello

Oh, tiedättehän sen tunteen kun on umpirakastunut. Minä olen ollut jo pitkään näihin Bxxlght-valotauluihin. Tuo kuvan taulun quote "you had me at hello" osuu ja uppoaa meikäläiseen näiden taulujen kohdalla. Pimenevän vuodenajan kunniaksi voinkin ylpeänä hehkuttaa, että näitä supercooleja valotauluja saa nyt meiltä.



Bxxlght valotaulut ovat korkeatasoisia pleksilasista ja metallikehyksestä rakennettuja tauluja, joihin voi upottaa erilaisia tekstejä irtokirjaimien avulla. Taulut eivät ole pelkästään design-esineitä vaan ne toimivat myös tunnelmallisen valon lähteenä. 

Taulujen tekstejä voi myöhemmin muuttaa erikseen myytävien kirjainsettien avulla. Tauluja on kahta eri kokoa ja ne voidaan kiinnittää seinälle, pitää kaapin päällä tai vaikka kuvan tapaan lattialla. Ledien käyttöikä on noin 10000 tuntia, minkä jälkeen ne on helppo vaihtaa irroittettavan takaosan avulla. 

Suurikokoinen lähetys saapui tänään ja saaamme toivottavasti mallitaulun huomiseksi purettua ja viriteltyä putiikille esille. Tervetuloa tutustumaan uusiin ihanuuksiin kanssamme!



sunnuntai 16. elokuuta 2015

Makuuhuoneen tunnelmantekijöistä

Lauantait ovat minulle yleensä aina työpäiviä ja siitä syystä sunnuntaiaamujen merkitys on todella tärkeä. Nautin suunnattomasti kiireettömistä ja verkkaisista aamuista, hyvästä aamupalasta ja rauhallisesta Hesarin lukuhetkestä. Siisti ja tunnelmallinen makuuhuone on myös iso osa sunnuntaiaamujen nautintoa.

Makuuhuoneen tunnelmaan on helppoa vaikuttaa pienilläkin asioilla. Yksi tärkeimmistä on raikas- ja hyvä huoneilma. Tätini oppien mukaisesti suoritan joka-aamuisen tuuletusrituaalin sulkemalla makuuhuoneen oven ja avaamalla ikkunan. Vartin tuuletus riittää pyöräyttämään huoneilman ympäri ja raikastamaan liinavaatteet ennen sängyn petaamista.

Viherkasvit tuovat esteettistä iloa ja kodikkuutta, mutta toimivat myös huoneilman puhdistajina. Kasvit sitovat tehokkaasti itseensä huoneilman haitallisia yhdisteitä. Tehokkaimpia taitavat olla ohutlehtiset rönsyliljat ja saniaiset, mutta meidän tapauksessa aloe vera ja lehtikaktus saavat ajaa saman asian.


Huonetuoksujen ansiosta voi jopa kuvitella heräävänsä yellisen hotellin suitesta. Skandivisk -huonetuoksu NAT on kuin tehty makuuhuonetuoksuksi. Intensiivinen ja hieman mystinen tuoksu tuo eksotiikkaa makuukammariin. Tuoksun voimakkuutta voi säätää bambutikkujen määrän avulla. Muutama tikku riittää antamaan riittävästi tuoksua pieneen huoneeseen. Pullojen mukana tulee myös kätevä korkki, minkä avulla pullon voi pitää halutessaan aika ajoin suljettuna.



Viherkasvien ja huonetuoksujen lisäksi makuuhuoneen lipaston kannella säilytetään suosikkikoruja ja parfyymejä. Tuoksuista tällä hetkellä käytössä ovat Byredon klassikoiden lisäksi luonnollisempi ihastukseni Love les Carrottes eau de parfum. Ekosertifioitu luomutuoksu kuuluu ranskalaisen Honore des Pres -parfyymitalon tuoksuperheeseen, mistä kirjoitin aikaisemmin täällä: Vamppina New Yorkissa. 


Isossa roolissa makkarin mukavuustekijöinä ovat tietysti myös hyvä sänky ja ihanat liinavaatteet. Jälkimmäisiin liittyviä pohdintoja löytyy myös aikaisemmasta postauksestani täällä: Tuliaisia ja mielipidekysely. Aikaa tuosta postauksesta on kulunut jo melkoisesti ja nyt voin vihdoinkin kertoa, että asia on edennyt. Joidenkin asioiden synnyttäminen näyttää kestävän toisia pidempään, mutta onneksi vieläkään ei ole myöhäistä. Kuulette petivaate- ja pyjamauutuuksista ihan pian lisää.

Rentouttavaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!


tiistai 11. elokuuta 2015

Varokaa kohta surahtaa

"No ei olekaan surahtanut pitkään aikaan" totesi kahdeksanvuotias kuopukseni, kun varoitin smoothiekoneen käynnistyksestä etukäteen. Tunnustettakoon, että aamurutiineihin kuuluvat vihersmoothiet ovat olleet pitkällä kesätauolla. Arki astuu kuitenkin huomisesta alkaen meidän perheeseen koulujen aloituksen myötä.

Uuden arjen kunniaksi olen koettanut myös järjestellä kotia sujuvamman arjen edistämiseksi. Putiikille tuli tähän sopien juuri parahiksi HK Livingiltä lähetys. Kaivattuja nappinaulakoita on jälleen saatavilla. Tulivat kaikki S-kokoisina ja väreinä löytyy harmaita, valkoisia ja puunvärisiä. Napit saivat kaverikseen myös X-mallisia nuppeja mustina ja harmaina.






Ihanan vähäeleisiä, mutta puhuttelevia ovat myös uudet hirvenpää-naulakot. Kätevän naulakon lisäksi tuovat kivasti luonnonnonelementtejä sisustukseen. Naulakoita saapui keskikoisena valkoisena ja isokokoisena puunvärisinä. Materiaali on mahonkia. Ihanan rouheita palmikkoneule-tyynyjä ja vilttejä ja muita tekstiilejä saapui myös.





Cilla'sista löytyy myös paljon muita arjen iloiseen ja tyylikkääseen organisointiin sopivia tarvikkeita. Olet lämpimästi tervetullut hipistelemään uutuuksia putiikille. Webbikaupasta pääset kurkkaamaan uutuuksia täältä: Cilla's ihan uudet ja arjen organisointia helpottavia ihanuuksia täältä: Cilla's let's get organized. 

Rutkasti onnea koulunaloitukseen kaikille rakkauspakkauksille ja energisen iloista viikkoa kaikille muillekin!

Kaikki postauksen kuvat ovat HK Livingiltä lainattu. 

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Urban Jungle

Kesä alkaa hiljalleen taipua kohti syksyä ja auringonvalon sävy muuttuu ihanan kultaisen lämpimäksi. Elokuun iltojen lämmöstä ei ole takuita tänä vuonna, mutta samettinen pimeys luo iltoihin ihanaa tunnelmaa. Arkeen paluu tapahtuu monilla viimeistään koulujen alkaessa ja tuntuu kivalta laittaa myös kotia viihtyisämmäksi ja järjestellä arjen toimintoja sujuvimmaksi.






Cilla's putiikki ja näyteikkuna laitettiin eilen uuteen uskoon elokuun kunniaksi. Urban Jungle -teeman mukaisesti arkeen paluuseen ammennetaan voimaa luonnosta, sen sävyistä, tuoksusta, rouheasta tuntumasta ja ihanista tuoksuista. Luonnon elementit rentouttavat ja rauhoittavat hektistä arkea. Teetkö asunnostasi salaisen puutarhan tai luotko viihtyisyyttä pehmeillä tekstiileillä ja ihanilla tuoksuilla, meiltä löytyy inspiraatiota ja ideoita tähän.

Viherkasvien suosio tuntuu vaan voimistuvan ja ovathan ne ihania. Vihreän eri sävyt tuovat kivasti raikkautta varsinkin neutraaleihin ja musta-valkoisiin sisustuksiin. Viherkasvit myös palkitsevat kasvattajansa kukoistamalla, tai kuten minun tapauksessani, ihan vaan pysymällä hengissä. Putiikilla on myös myynnissä pieni erä hauskoja hirvensarvisaniaisia. Ihanan rosoisia ja laakealehtisiä kaunottaria, jotka sopivat kivasti mm. Bloomignvillen uusien bubbles structure -suojaruukkujen kanssa.




Kurkkaa elokuiseen Urban Jungle -teemaan sopivia tuotteita webshopista täältä: Cilla's Urban Jungle. Tervetuloa myös putiikille piipahtamaan ja fiilistelemään elokuun tunnelmia. Valikoimissa on muitakin uutuuksia ja paljon lisää on tulossa lähiviikkojen aikana. 

Elokuun kunniaksi palaamme myös maanantaiaukioloaikoihin. 
Putiikki palvelee siis seuraavasti:

Ma - pe 11-18
La 11-15

Ihanaa elokuuta!