perjantai 12. helmikuuta 2016

Lämmin kiitos kaikille synttärivieraille!

Suuret kiitokset kaikille teille, jotka kävitte Cilla's putiikin syntymäpäivillä! Putiikitar hyrisi onnesta kaikista ihanista kohtaamisista viikon mittaan. Teitä uskollisia kanta-asiakkaita on jo ihan huikea määrä. Synttärihulinat houkuttelivat paikalle mukavasti myös ihan uusia tuttavuuksia, sydämellisesti tervetuloa mukaan!




Onnetar on suorittanut tuotearvonnat ja voittajat ovat:

Cilla's Tiski greippi-appelsiini käsitiskiaine

Ghita Sihvonen
Maija (putiikin naapurista)
Päivi Krezwadi
Eija Ruuska

Miiko Koivu-leikkuulauta

Natalie Mutka

Simply Chocolaten suklaarasia

Johanna Lehtinen

Madam Stoltz torkkupeitto

Suvi Kronholm

Swedish Stockings sukkahousut

Johanna Wahlström
Noora Iloranta

Hipanema Blue Life -rannekoru

Katri Väätäinen

Tervetuloa noutamaan palkintoja Viipurinkadun putiikilta. Säilytämme palkintoja 31.5. asti.

lauantai 6. helmikuuta 2016

Bloomingville -15%

Bloomingvilleltä saapui pari päivää sitten paljon uutuuksia ja tänään onkin sopiva päivä tulla tutustumaan näihin ihanuuksiin. Annamme tämän päivän ajan 15 % alennuksen koko Bloomingville-mallistosta (ei tilaustuotteet). Tarjous on voimassa sekä putiikilla että webshopissa. Tästä pääset kurkkaamaan valikoimia: Cilla's Bloomingville.



Bloomingville uutuuksissa oli mukana mm. kukkaruukkuja ja -vaaseja, Carla-astioita mustavalkoisena, sinisensävyisiä Sandrine-tarjoiluastioita, akaasiapuisia leipälautoja ja paljon muuta. Omiksi suosikeikseni nousivat mm. alla näkyvä sormivirkattu harmahtavan violetinsävyinen muhkea tyyny, timanttikuvioiset kukkavaasti ja rouheat mustat kivitavaramukit.




Putiikki on avoinna tänään lauantaina klo 11-15 ja huomenna sunnuntaina klo 12 -16. Muistathan myös syntymäpäiväarvonnan. Arvontapalkinnoissa on paljon ihania tuotteita ja niiden määrä kasvaa osallistujamäärän kasvaessa. Tervetuloa!

torstai 4. helmikuuta 2016

Paqhuis -julisteet -15%

Kiitos kaikille Cilla's putiikin 2-vuotissynttäreille tähän asti osallistuneille. Kemut jatkuvat koko viikon ajan ja tänään torstaina on Paqhuis-päivä. Muistattehan nuo ihastuttavat hollantilaisten graafikoiden Femken ja Karlijn julisteet ja postikortit?



Paqhuis julisteet ovat olleet Cilla's valikoimissa lähes webshopin alkumetreiltä saakka ja ne ihastuttavat jo monia suomalaiskoteja. Putiikin tuulikaapissa esillä oleva You make me happy when skies are grey -juliste on sopiva tervehdys kaikille teille ihanille putiikkivieraille ja sopii hienosti myös ystävänpäivälahjaksi. Pistämme yhden näistä myös synttäriviikon arvontapalkintoihin. Palkintojen saajat arvotaan kaikkien putiikilla kuluvan viikon aikana vierailleiden kesken.


Synttäreiden kunniaksi annamme tänään kaikista Paqhuis-julisteista -15% alennuksen. Käy kurkkaamassa valikoimia täältä: Cilla's julisteet ja kortit. Tarjous on voimassa sekä putiikilla että webshopissa. Putiikilla rullaillaan julisteita tänään pakettiin klo 11-18. Lämpimästi tervetuloa!


tiistai 2. helmikuuta 2016

Synttäriarvonta

Cilla's Viipurinkadun putiikilla vietetään 2-vuotissynttäreitä koko kuluvan viikon ajan. Kaikki viikon aikana putiikilla vierailleet voivat osallistua arvontaan, missä on palkintona useita ihania palkintoja. Palkintojen määrä kasvaa suhteessa kävijöiden määrään.

Arvontapalkintona on mm. Cilla's greippi-appelsiini käsitiskiainetta, Miiko Koivu-leikkuulauta, Simply Chocolaten suklaarasia, Madam Stoltz vohvelikankainen torkkupeitto ja Hipanema Blue Life -rannekoru.


Olemme tänään tiistaina 2.2. avoinna aina iltakahdeksaan saakka. Putiikki palvelee synttäreiden kunniaksi myös sunnuntaina 7.2. klo 12-16. Lämpimästi tervetuloa!