tag:blogger.com,1999:blog-2315313085765026401.post6874508058422427557..comments2023-05-26T14:17:20.185+03:00Comments on Cilla's: Parempaa grilliruokaa kauniimpaan arkeen, osa 5Cillashttp://www.blogger.com/profile/02677551909393869837noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2315313085765026401.post-20346879281445436792013-07-22T21:06:15.496+03:002013-07-22T21:06:15.496+03:00Moikka Campa! Minä olen melkoisen noviisi näissä e...Moikka Campa! Minä olen melkoisen noviisi näissä erikoisemmissa ruohonosissa, kun se oli tuo keittiöguru Mika Roito, joka pisti lihat paloiksi tässä projektissa. Kuveesta ja kuvelihasta tunnutaan puhuttavan yleisimmin. Onko sulla hyviä nimiehdotuksia? Etkös se sinä ollut joka lanseerasi nyhtö -nimen? :) Kiitos vaan osuvasta nimestä, jonka minäkin olen jo ominut täysillä käyttööni!<br /><br />Tämä on ollut viimeaikoina kova hitti varsinkin fitness-piireissä juurikin tuon alhaisen rasvapitoisuuden takia. Oletkos kokeillut sitä? Cillashttps://www.blogger.com/profile/02677551909393869837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2315313085765026401.post-3578836471579520642013-07-22T17:37:38.622+03:002013-07-22T17:37:38.622+03:00Mikä tuo flank steak on suomeksi? Välillä on ihmei...Mikä tuo flank steak on suomeksi? Välillä on ihmeissään näitten lihapalojen nimien kanssa :) Sirloinin ja tenderloinin sentään tiedän.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com