sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

TISKI täyttöpussi on täällä!

Cilla's hyvän mielen pesuaineperheen uutuuksista ensimmäinen on saatu pullotettua.  TISKI greippi-appelsiini tiskiaineen ystävät voivat ostaa pesuainetta nyt myös täyttöpussissa. Ensimmäinen erä pusseja saapui Viipurinkadulle ja alamme postittaa niitä jälleenmyyjille heti alkuviikosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi näet täältä.


Täyttöpussin tilavuus on 1000 ml, eli siitä riittää pesuainetta kahden pullollisen verran. Täyttöpussissa on kätevä kierrekorkki ja annostelunokka. Pussi pysyy hyvin pystyssä ja säilytys on kierrekorkin ansioista helppoa. TISKI -täyttöpussin kanssa ei tarvitse pelätä, että puolikas pussia kaatuu ja valuu kaapin pohjalle. Tyhjä pussi on helppo taitella pieneksi ja siitä jäljelle jäävä jätemäärä on merkittävästi pulloa pienempi.


Pusseja on saatavilla huomisesta alkaen myös Mashup Pop Upista, Helsingin Torikortteleista. Cilla's hyvän mielen pesuaineet ovat mukana suomalaisten muotoilijoiden poppiksessa kahden viikon ajan. Klikkaa tästä itsesi Mashup Pop Upin tapahtumaan ja lue lisää ohjelmasta ja mukana olevista upeista yrityksistä. Nähdään torikortteleissa!

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

L:a Bruket kampanja ja Instagram-kilpailu











Olethan käynyt jo kurkkaamassa meitä Instagramissa? Jos et, niin nyt viimeistään kannattaa mennä ja ryhtyä seuraajaksi. Löydät meidät sieltä @cillaswebshop -nimellä. Tänään nimittäin starttaa käyntiin upea kuvakisa, missä voit voittaa itsellesi L:A BRUKET -tuotteita. Kaikki sarjan tuotteet ovat myös kilpailun ajan -20% alennuksessa sekä webshopissa että putiikilla. Nyt siis nopsasti ostoksille, Cilla's L:a Bruket.

Kilpailussa julkaisemme Instagram tilillemme kolme eri L:A BRUKET tuotekuvaa (yhdessä kilpailun kuvista on voittona kaksi tuotetta) . Kuvien alla on merkintä kilpailusta. 
Kilpailuun pääset osallistumaan seuraavasti:

1. Seuraa meitä Instagramissa.

2. Tykkä sinulle mieluisimmasta kilpailun tuotekuvasta, jonka haluaisit voittaa itsellesi. Kilpailukuvat ovat nähtävillä myös tässä postauksessa.

3. Repostaa kuva omalla tililläsi. (Huom, osallistuaksesi tilisi pitää olla julkinen.)

4. Merkitse repostaamaasi kuvaan @cillaswebshop ja lisää kuvan kommenttikenttään #cillaskuvakisa.

5. Arvomme osallistujien kesken voittajan, joka saa palkinnoksi valitsemansa kuvan tuotten / tuotteet.

6. Kilpailuaika on 15.4. - 19.4.2015.

7. Nauti keväästä ja jää odottamaan tuloksia, julkaisemme voittajat Instagramissa maanantaina 20.4.2015.

Kilpailun säännöt: Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla täysi-ikäinen ja asua Suomessa.  Palkinto lähetetään  viikon sisällä arvonnasta. Palkinnon voi myös noutaa Cilla's putiikilta osoitteesta: Viipurinkatu 8, 00510 Helsinki. Nouto tulee tapahtua kuukauden sisällä arvonnasta. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista. Kilpailun järjestää Cilla's (Viipurinkatu 8, 00510 Helsinki) eikä Instagram ole osallisena kilpailuun.






How to attend Cilla's Instagram competition

1. Follw us on Instagram (@cillaswebshop)

2. Like one of the three competition pictures that you want to get for yourself. The competition pictures are also shown in this blogpost. 

3. Repost the picture on your Instagram account. Your must have a public account to participate. 

4. Mark in the picture @cillaswebshop and use hashtag #cillaskuvakisa.

5. The randomly chosen winner wins the products shown in her/his picture.

6. Competition time is 15.4. - 19.4.2015.

7. The winner will be announced on Instagram on monday 20'th of April. 


Competition rules: To participate you must be 18 years or older and currently live in Finland. The winnig prize will be sent within a week from the lottery. You can also pick up the prize (within one month) from Cilla's Shop in Viipurinkatu 8, 00510 Helsinki. To enter the competition doesn't give us a permit for direct marketing. Competition is held by Cilla's (Viipurinkatu 8, 00510 Helsinki) and Instagram is not involved in it. 



perjantai 10. huhtikuuta 2015

RMS Beauty kuulumisia


Saimme tänään lisää RMS Beauty -tuotteita. Pahoittelut, että olivat tilapäisesti päässeet loppumaan.  Kaikkia "Un" Cover Up -voiteita ja Defining -ripsiväriä on jälleen saatavilla. Lip2Cheeck sävyjä on myös kaikkia jälleen saatavilla ja Viipurinkadun RMS Beauty Bar on täydessä iskussa.


Meillä on valitettavasti paineita korottaa hintoja kohonneiden hankintahintojen myötä. Hinnankorotukset astuvat voimaan maanantaina 13.4., joten viikonlopun aikana kannattaa täydentää varastoja vielä vanhaan hintaan. Valikoimia pääset tutkailemaan täällä. Tervetuloa ostoksille.








maanantai 6. huhtikuuta 2015

Cilla's Rug Solid / kampanja

Helmikuun loppupuolella valikoimiimme saapui tanskalainen mattomerkki Rug Solid. Muotoilun skandinaavinen yksinkertaisuus, materiaalien ekologisuus ja tuotannon eettisyys painoivat vaakakupissa tuotesarjan valinnan suhteen. 




Muovimattojen muovikude on uusiokäytettyä PVC-muovia. Matossa on polyesteri-loimi, minkä ansiosta on se on oikeasti todella helppohoitoinen. Imuorointi ja tahranpoisto riittää normaalitilaneiteissa, mutta isompien vahinkojen sattuessa voi maton viedä suihkuun ja suihkuttaa kauttaaltaan puhtaaksi. Valmistaja antaa luvan myös hienopesulle (30 astetta) pesukoneessa. 




Räsymatoissa on käytetty muotiteollisuuden ylijäämäpaloja. Meillä on räsymattoja kahdessa eri värissä (multicolor ja green). Matot on helppo lajitella värikategoriansa mukaan, vaikka jokainen onkin uniikki yksilö. Jokaisen maton kuteet sommitellaan tarkasti ja huolellisesti, jotta toivottu väärimaailma toteutuu. Minusta on hauskaa etsiä matoista omia uniikkeja raitoja ja pieniä kuvioita, jotka tekevät niistä jokaisesta kuitenkin oman yksilönsä.



Ihan oma tarinansa ovat fillarimatoiksi kutsutut matot. Niiden matonkude on peräisin hylättyjen fillareiden sisärenkaista. Ihanan ronski matto ei jätä ketää sanattomaksi ja antaa sisustukseen takuvarmasti asennetta. Sopii mielestäni mainiosti meidän eteisen suurikokoisten harmaiden laattojen kanssa. Perheen harrastuksiin on myös aina kuulunut monenlaisia pyöräilyharrastuksia ja tämä matto on siitäkin syystä kuin meille tehty. Kumi vaikuttaa myös tarpeeksi ronskilta eteisen mattomateriaalilta pienten poikien rapaisiin sisääntuloihin. 



Olemme saaneet näille ihanuuksille pienessä ajassa jo useita uskollisia asiakkaita, jotka ovat palanneet ostamaan toisenkin maton ensimmäisen kaveriksi. Tämä kertoo myös tuoteiden laadusta. Olemme todella positiivisesti yllättyneitä käsinkudottujen mattojen korkeasta laadusta. 

Kevätaurinko tuli jällee esille pienen tauon jälkeen ja minusta nyt onkin hyvä aika pistää Rug Solid tutustumiskampanja pystyyn. Saat mattovalikoimasta 15% alennuksen koodilla RUGSOLID 12.4. mennessä, klik. Nyt kannattaa käydä tilaamassa näitä ihanuuksia edullisemmalla tutustumishinnalla. Kaikki Webshopin mallit ovat esillä myös Viipurinkadun putikilla. Tervetuloa!


Pikkukuvat ovat valmistajan. 















































sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

VÄHÄNKS SIISTII HEI!

Aurinkoisissa pääsiäispyhien tunnelmissa haluamme kertoa teille hyviä uutisia! Cilla's hyvän mielen pesuaineet saavat ihan pian uuden tulokkaan. TISKI ja KÄSI saavat kaverikseen SIISTI suihkutettavan yleispesuaineen. Tunnustaudun itse suihkutettavien yleispesuaineiden suurkuluttajaksi ja pullollinen pitää löytyä kylpyhuoneesta, keittiöstä ja siivouskomerosta, jotta ovat aina sopivasti käden ulottuvilla.



Hyvässä yleispesuainesuihkeessa yhdistyvät helppous (ei tarvitse huuhdella pois erikseen), myrkyttömyys, biohajoavuus, tehokkuus ja mieltä piristävä ihana tuoksu. Pakkauksen ulkonäön pitää olla mukavasti puoleensavetävä, jotta pulloon tulee tartuttua hanakammin.

SIISTI -yleispesusuihkeessa yhdistyvät nämä kaikki asiat. Se valmistetaan isosisarustensa tavoin tuulivoimalla kotimaassa. Siinä ei ole käytetty synteettisiä tuoksu,- väri- tai säilötäaineita. Tehoaineista löytyy kasviperäisiä pesuaineita sekä isoäidinkin aikoinaan puhdistukseen käyttämää ruokasoodaa.



Kaikkien Cilla's hyvän mielen pesuaineiden tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Näiden ansiosta siivouksesta, tiskauksesta ja käsipesusta tulee myös pieni ylellinen aromaterapihetki. Tuoksut vaikuttavat aisteihin ja tekevät arkisestakin askareesta mukavamman. Tuoksuyhdistelmien valinta on tärkeä osa tuotekehitystämme. Ei riitä, että löytyy kivoja tuoksuja, vaan myös niiden oikea suhde vaikuttaa kovasti lopputulokseen.

SIISTI -yleispesusuihkeen tuoksukombinaatio olkoon hetken aikaa vielä salaisuus. Sain uuden tuotteen lanseeraukseen vetoapua neljältä ihanalta sisustus- ja life style blogilta. Blogeissa julkaistaan lähipäivien aikana arvontoja aiheeseen liittyen.  Jos mielit saada uutuustuotteen sekä muut sarjan pesuaineet itsellesi, kannattaa pitää seuraavia blogeja silmällä:

blogivanilija.blogspot.fi
pastellimaja.blogspot.fi
valkoinensoihtu.blogspot.fi
http://deko133.blogspot.fi

Iloista pääsiäisen jatkoa, paljon herkkuja ja lepoa kaikille!


keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Vege! kirja-arvonnan voittaja

Kiitos kaikille Vege-kirjan arvontaan osallistuneille. Kommenteista paistoi kasvava kiinnostus kasvisruokia kohtaan. Valtaosa vastaajista tuntui kaipaavan vinkkejä monipuolisempaan kasvisten käyttöön. Lihattomat  maanantait ja vastaavat kasvisruoan ympärillä pyörivät teemat ja yleinen kiinnostus terveelisempää ja ekologisempaa ravintoa kohtaan tuntuvat tehneen tehtävänsä. Hyvä niin!


Viipurinkadun putiikin hengettärenä toimiva Jannina suoritti arvonnan ja poimi vastanneiden joukosta Casa Mimin, onneksi olkoon! Casa Mimillä on meneillään keittokirjojen siivous ja uutuuskirja tulee varmasti sopivaan saumaan hänelle. Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä.


Pääsiäsipyhinä on hyvää aikaa testailla uusia ruokareseptejä. Kauppojen vihannestiskit ovat paraatikunnossa ja hyviä raaka-aineita Vege! -resepteihin on kivasti saatavilla. Jos onnetar ei osunut sinun kohdallesi, mutta olet kiinnostunut hankkimaan teoksen omaan keittiöösi, kannattaa suunnata Viipurinkadulle tai webshopiin. Saat kirjan omaksesi nyt edulliseen kevätkampanjahintaan 29€ (38€). 

Viipurinkadun putiikki palvelee tällä viikolla seuraavasti:

Ma-to 11-18
La 11-15
Perjantaina 3.4. sekä
maanantaina 6.4. suljettu