CILLA'S TISKI, KÄSI JA SIISTI

Cilla's tuotesarja syntyi halusta valmistaa uudenlainen, kokonaisvaltainen pesuainesarja. Halusimme tuoda arkisiin pesutoimiin hieman ylellisyyttä, iloa ja aistinautintoja. Holistinen kodintuote syntyy korkealaatuisesta tuotteesta, ihanasta pakkauksesta, mieltä piristävästä tuoksusta ja kestävän kehityksen arvojen mukaisesta tuotannosta.

Cilla's hyvän mielen pesuaineet valmistetaan tuulivoimalla ja ne sisältävät vain biohajoavia raaka-aineita. Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Pesuaineiden tuoksut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä ja tuoksumaailmaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Cilla's Tiski ja Käsi -pesuaineille on myönnetty Avainlipputunnus tunnustukseksi kotimaisesta tuotannosta.Ensimmäiset kaksi tuotetta Cilla's Tiski greippi-sitruuna käsitiskiaine ja Cilla's Käsi seetripuu-salvia lanseerattiin marraskuussa 2014. Tuoteperhe kasvoi Siisti sitruuna-rosmariini yleispesuaineella keväällä 2015. Siivousta helpottamaan syntyi myös Rätti biohajoavat tiskirätit.

Kevään 2015 aikana toimme myös markkinoille pesuaineiden täyttöpussit. Täyttöpussi on todellinen ekoteko. Tyhjänä ja pieneksi taiteltuna se muodostaan merkittävästi pienemmän määrän jätettä kuin pullo. Syyskuussa 2015 esittelimme Habitare -messuilla ja Design Marketissa Helsingin Kaapelitehtaalla toisen käsipesun, Käsi bergamot-sitruunan.Tuoteperhe on saanut kiitosta puhtaudestaan, kotimaisuudestaan, ihanista tuoksuista sekä katseenkestävistä pakkauksistaan.  Tuotteilla on tänään noin 50 jälleenmyyjää Suomessa ja tuotteita on myös myynnissä Osakassa Japanissa. Pieni ja innovatiivinen Cilla's tiimi ahertaa tuotekehityksen parissa ja uusia arjen ilostuttajia tuodaan jälleen markkinoille alkuvuodesta 2016.

Puuttuuko kotikaupungistasi Cilla's jälleenmyyjä? Olisitko kiinnostunut toimimaan tuotteidemme jälleemyyjänä. Ota yhteyttä:

Cilla 0442220269
cilla@cillas.fi
Cilla' s tuotteita
löytyy seuraavilta
 jälleenmyyjiltä:

Avelia, Turku 
Ruutitynnyri, Punkaharju
Nougat, Helsinki 
Moda Loft, Lappeenranta
Inside.fi, Vantaa
Winkel Shop, Helsinki
Pisa Design, Ideapark Oulu
Pino, Helsinki
Mrs&Mrs, Hyvinkää
Sunnuntaipuoti, Tuusula
Hella & Herkku, Helsinki
Kauniste, Helsinki
Pop Shop, Naantali
Zicos Home, Kurikka
Koppishop, Espoo
Aittolan Antiikki, Nivala
MariMari, Lahti
Sisu Puoti, Helsinki
Room, Tampere
N-Style, Kokkola
Sisustus ID, Tampere
Jensens Workshop, Kuusankoski
Yalo, Helsinki
Loiste Living, webshop
Mia Design, Oulu
Verhoomo Tehdas, Helsinki
Huone ett Rum, Kirkkonummi
Sisustus Room2, Seinäjoki
Living Deauville, Naantali
Limi Living, Dusseldorf
World of Tre, Helsinki
KairaHouse, Oulu
Lapuan Kankurit, Lapua
Kettukarkki, Helsinki
Pioni ja Piironki, Hollola
Cilla's, Helsinki


2 kommenttia:

  1. MIA Design on ihana oululainen uusi sisustuskauppa. Ilman muuta sinne toivoisin Cilla's tuotesarjaa myyntiin. - Mira

    VastaaPoista
  2. Hei Mira, kaunis kiitos kommentistasi. MIA Designista löytyykin jo Cilla's tuotteet. Iloista helmikuuta Ouluun!

    VastaaPoista