lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sand & the ocean

Cilla's webshop on saanut uuden Sand and the ocean -teemamalliston. Teeman alle on koottu toisiinsa hyvin sopivia ja kesäisen merellisiä tuotteita.

Cilla'sin merellinen tunnelma luodaan tuotteilla, joiden sävyt ja materiaalit on ammennettu hiekan ja meren sävyistä sekä rantatöyräiden kaisla- ja niinimateriaaleista. Teemoja pääset kurkkaamaan webshopin etusivujen pystymallisia kuvia klikkaamalla. Tästä kauppaan: klik


Mateuksen hiekan-, turkoosin- ja harmaansävyiset astia sopivat tädellisesti merelliseen teemaan. Nämä näyttävät kaiken lisäksi häikäisevän kauniilta yhdessä. Mikä näistä on sinun suosikkisi, vai sekoittaisitko kaikkea kolmea väriä sekaisin?

Ihanien Mateuksen jumbomukien tilavuus on 60cl!


Sand & the ocean teeman alle on tulossa myös paljon uusia ihanuuksia. Odotamme lähiviikkoina saapuvaksi mm. suloisia meriheinäkoreja ja bambuvalaisimia Bloomingvilleltä.Suloiset bambuvalaisemet.

Meriheinästä punotut kassit toimivat myös säilytyskoreina tai suojaruukkuina.
Kotien kolotuksiin ja sisustusvimmaan on luvassa helpotusta House Doctorilta. Tämä tanskalainen sisustusmerkki pitää sisällään laajan malliston persoonallisia ja rentoja kalusteita, tekstiilejä ja piensisustustuotteita. Cilla's webshopin valikoimiiin tulee upeita puuvillamattoja, -vilttejä ja paljon pieniä kivoja sisustustuotteita. Odotamme näitä ihanuuksia saapuvaksi lähiviikkojen aikana.

Pysykäähän kuulolla. Ihanaista viikonlopun jatkoa kaikille!

Harmaasävyinen puuvillahuopa saa raikkautta turkoosista väristä. 

Valko-harmaa raidallinen, suurikokoinen puuvillaviltti. 
Upea puuvillamatto House Doctorilta.


4 kommenttia:

 1. Iik, ihania tuotteita, etenkin meriheinäkori ja bambuvalaisimet!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos Elsa. Minäkään en malttaisi odottaa noiden saapumista. Kiitos kun kävit visiitillä!

  VastaaPoista
 3. Upeita tuotteita! Mukien värit on niin ihanan rauhalliset, ja se vedensininen raikastaa...käyttäisin näitä kattauksessa kaikkia värejä sekaisin :). Babmuvalaisimet myös hienot, eikä nuo huovatkaan hassummat ole...

  VastaaPoista
 4. Katja, kiitos tästä! Minä olen myös sitä mieltä, noita kauniita värejä pitää käyttää ristiin. Mateuksen astioiden sävyt ovat vielä kauniimmat luonnossa ja yritän koko ajan metsästää täydellistä valoa niiden valokuvaamiseen. Bambuvalaisimet saapuivat eilen ja juu ne ovat myös livenä kauniita. Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista