Hyviä olivat ja muffinivuokakin kesti hyvin paistamista, ohjeen runsaasta voi määrästä huolimatta. Tiedättehän sen ilmiön, kun kauniin värinen muffinivuoka muuttuu paistossa kelmeän rasvaisen läpikuultavaksi. Tätä ei onneksi tapahtunut.
Omena-pähkinämuffinit
12 kpl (suurissa vuoissa)
200g voita
2,5dl tummaa ruokokidesokeria
2 kananmunaa
3dl vehnäjauhoja
3dl kaurahiutaleita
2tl leivinjauhetta
1tl kanelia
Ripaus hyvää merisuolaa
2,5dl maitoa
1dl kuivattuja omenakuutioita
1dl saksanpähkinöitä
Laita uuni lämpiämään 200 asteiseksi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kanamunat yksi kerrallaan ja välillä sekoittaen. Yhdistä kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Lisää omenakuutiot ja rouhitut saksanpähkinät taikinaan ja sekoita.
Annostele taikina muffinivuokiin ja paista 20-30 minuuttia uunista ja muffinivuoan koosta riippuen. Nauti hyvän hillon ja kylmän maitolasillisen kanssa.
Nam, mitä herkkuja...ai mun pitäs kanssa hankkia nuo ihanat vuoat.. :)
VastaaPoistaKiitos Petra, pääsetkös käymään putiikilla? Onko sulla mitään reissua Keravan suunnalla?
VastaaPoistaHei Cilla! Kiitos paketista, hain sen eilen postista :)
VastaaPoistaJuuri herkuttelen ostettujen hillojen kanssa omena-pähkinämuffinssia ja yllätyslahjasi Love teetä! Kiitos ja Namskis :)
Hyvää Joulun odotusta Cilla's:ille!
Terveisin, Mari
Voi, kiitos Mari! Ihanaa kuulla, että tykkäsit tuotteista ja teit vielä muffareitakin. Kiitos vielä tilauksestasi! Ihanaista joulunodotusta sinulle myös!
Poista