torstai 9. tammikuuta 2014

Kurkistus Becksöndergaardin kevääseen

Ensimmäiset maistiaiset Becksöndergaard kevät- ja kesämallistosta saapuivat jo ennen joulua. Jouluvalot vilkkuivat vielä putiikilla, kun meille tupsahti laatikollinen ihania perhosia, karamellisävyisiä tähtiä ja muita ihanuuksia.


Perhoskuvioita löytyy puuvillaisista Sky Of Butterflies -huiveista. Huiveja on sekä army-vihreänä, että sand-ginger -nimisenä hiekansävyisenä. Vihreäpohjaisessa huivissa lentelee vaaleanpuna-pinkkisävyisiä ja hiekanvärisessä beigesävyisiä ja ärhäkällä sinisellä terästettyjä perhosia. Puuvillahuiveihin tuli myös suloinen Light Squares -huivi chocolate -värissä. Huvissa on tummanruskeita kolmiota kaakaonvärisellä pohjalla. Huivin liepeet ovat ihanasti repaleiset ja niissä on hieno liukuvärjäys.


 



Supersize Nova -tähtihuivia saapui herkullisessa candy pink -sävyssä. Kirkasta pinkkiä löytyy myös toisen villa-silkkisekoitehuivin, Baheran magenta -värisestä huivista. Bahera-huiveissa on myös cat grey -sävyinen variaatio. Nimi ei tosin anna oikeutta kauniin ruskeanharmaalle sävylle. Molemmissa Bahera -huiveissa on tyylikkäitä graafisia, mustia kuvioita ja tyyliteltyjä leijonanpäitä. Kuvio on tosin sen verran tyyliltelty, että olen käynyt siitä hupaisia keskusteluita asiakkaideni kanssa. Minusta ihan selvä leijona onkin jonkun toisen mielestä pupujussi. No, samapa se, näissä huiveissa on tyyliä. IHANIA!

Käy täältä kurkkaamassa kaikki Cilla's malliston huivit: klik. Kannattaa myös kurkata tammialen ihanuudet.




Eläinkuvioista puheenollen, lisää uusia huiveja on tulossa helmikuussa. Tulossa on ainakin flamingoja ja papukaijoja. Voi kun malttaisi odottaa!


6 kommenttia:

  1. Oi, kivannäköisiä huiveja! Kyllä sitä vaan jo kaipaa värejä ja valoa.. :)
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan olekin Heidi. Minustakin tuntuu, että värien ja valon kaipuu tulee tosi nopeasti joulukuusen ulos kiikuttamisen jälkeen. :) Iloista viikonloppua!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oi kiitos Marita! Tervetuloa Keravan putiikille hipistelemään. :)

      Poista
  3. Voi miten hurmaavia huiveja! Kevääksi pitäisikin hankkia joku ihana.

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että sinäkin tykästyit näihin LadyBlue! Tervetuloa ostoksille! :)

      Poista