tiistai 11. helmikuuta 2014

Cilla's L:a Bruket

Varbergista Ruotsin länsirannikolta saapui juuri hyväntuoksuinen lähetys. Kamera unohtui aamulla kotiin, mutten malta olla postaamatta muutamaa kännyräpsyä näistä ihanuuksista. Lähetys toi myös kevään tullessaan kurkku-minttu kylpy- / käsisaippuan muodossa. Minä en vaan saa tarpeekseni tuosta raikkaasta tuoksusta. Kovasti kyseltyä tummaa vaniljaa saapui myös.




Ihan uutena tuotteena Cilla'siin saapui timjami-meirami jalkavoide. Tuoksuyhdistelmä raikastaa jalat samalla kun oliiviöljy- ja sheavoipohjainen voide hoitaa ja pehmentää ihoa. Timjamin ja meiramin eteeriset öljyt vievät ajatukset ihanasti Välimeren lämpimiin saarimaisemiin.

Käsi- ja jalkavoiteet ovat nykyisin pienemmissä 70ml kokoisissa tuubeissa. Pinempi koko helpottaa voiteiden reissukäyttöä. Tuubit on pakattu kivasti pahvikoteiloihin, jotka toimivat näyttävinä lahjapakkauksina sellaisenaan.



Hintoihin on myös tullut muutoksia ja joudumme hilaamaan kylpy- ja käsisaippuiden sekä tiskiaineen hintoja hieman ylöspäin. Hinnankorotukset astuvat voimaan maanantaina 16.2. joten nyt kannattaa täydentää varastot samantien. Tästä pääset suorinta tietä ostoksille. Iloista tiistaita kaikille!

2 kommenttia: