keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Isälle

Isänpäivä on ihan pian ja nyt on hyvä aika hankkia isänpäivälahjat. Kokosimme tähän postaukseen isälle sopivia lahjavinkkejä, joista osa pääsi myös Viipurinkadun putiikin näyteikkunaan. Jos Viipurinkatu ei ulotu matkasi varrelle, voit käydä kurkkaamassa tuotteita myös webshopin Isälle -osastolta.Ruoanlaitosta innustuneelle isälle suosittelemme The Organic Companyn luomupuuvillaista pitkää essua, Dansk Kobenstyle -sarjan emaliteräskattiloita ja Nicolas Vahén herkkuja. 


Isä pitää varmasti myös reWrap tablettisuojuksesta, joka on valmistettu kierrätetystä merinovillasta. Koko tuotantoprosessi on toteutettu mahdollisimman ekologisesti ja yritys myös kompensoi tuotteiden kuljettamisesta aiheutuvia päästöjä.


L:a Bruketin Mörk Vanilj -tuoksukynttilä ja nestesaippua sopivat miehiseen makuun. Tuoksu on nahkaisen juureva ja lämmittää ihanasti marraskuisia päiviä. Claus Porton Musco Real -sarjan kylpysaippoissa on maskuliiniset tuoksut ja nyörit ripustamista varten. 

Myssyfarmin villamyssyt ovat 100% suomenlampaan villaa ja valmistettu käsityönä Pöytyällä Varsinais-Suomessa. Mallit ovat unisexejä ja niissä on paljon miehiseen makuun sopivia värejä. Laadukkaat Rains -sadevaatteet ja sateenkestävän reput ovat isän toivelahjoja. Reput toimivat hienosti esimerkiksi fillarilla työmatkansa taittavan Isän laptop -kassina. Ylellinen ja tyylikäs arkivaruste Suomen talviolosuhteisiin.


Ranskalainen Gamarde -kosmetiikkasarja pohjautuu Gamarden alueen mineraalipitoisen lähdeveden ja arganöljyn synergiaan. Gamarde Homme -miestensarjasta löytyy raikas puhdistusgeeli, täyteläinen partavaahto ja kosteuttava geeli.


Lämpimästi tervetuloa isänpäivän lahjaostoksille. Putiikki palvelee tänään keskiviikkona 29.10. poikkeuksellisesti aina klo 18.00 asti. Pyhäinpäivänä 1.11. putiikki on suljettu. Webshopista 5.11. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät varmuudella 7.11. mennessä perille. Toimitamme halutessasi pakettisi paketoituna suoraan lahjan saajalle. Merkitse tästä tilausvaiheessa lisätietoja kohtaan merkintä. Iloista keskiviikkoa!

2 kommenttia: