lauantai 13. joulukuuta 2014

Terkut putiikilta


Pikainen tervehdys Viipurinkadulta! Aurinko näyttäytyi tänään noin viidentoista minuutin ajan ja sain nopsasti kameran kaivettua esille. Muutenhan tuo sää on kovin syyskuisen oloinen ja joulutunnelmaa pitää hakemalla hakea ulkona. 

Meillä sisällä on sen sijaan hyvinkin jouluista. Pöydät ja myyntihyllyt suorastaan notkuvat lahjaideoita ja herkkuja. Joulukoristeitakin on vielä hyvät valikoimat jäljellä, samoin suosittua Belvoir talvipunssia. Punssissa maistuvat jouluiset mausteet, kuten kaneli, neilikka ja muskottipähkinä yhdistettynä hedelmäiseen seljanmarja-, mustaherukka- ja appelsiinipohjaan. Ihanan hienostunut talvijuoma kauniissa pullossa. 





Lahjaideoita löytyy myös valmiissa pakkauksissa kiireisimmille lahjanostajille. Kuvassa näkyvä Cilla's TISKI ja kauniin kurvikas Iris Hantver She-tiskiharja on ollut yksi joulun suosikeista. Iris Hantverk harja- ja rikkalapiosetti on myös monen toivelahja arkisesta käyttötarkoituksestaan huolimatta. 





Uudet Skandinavisk -tuoksukynttilät ovat olleet tänään ihastelun kohteena. Hulppea KOTO pitää sisällään peräti neljä puuvillasydäntä ja palaa todella pitkään, jopa 70 tuntia. Koto-nimi tulee suomenkielen kotia tarkoittavasta sanasta. Kynttilä on todellinen oodi suomalaiselle kotoilulle ja taistelee hanakasti talven pimeyttä ja kylmyyttä vastaan. Jos katsot näyteikkuna kuvaa tarkasti, näet puotipuksun kameran takana toivottomassa sinut lämpimästi tervetulleeksi.



Olemme avoinna jouluaattoon asti joka päivä seuraavasti:

ma-pe 11-18
la 10-16
su 12-16

Keskiviikkona 17.12. olemme myös mukana Kallio Late Night Shoppingissa ja pidämme ovet auki klo 21.00 asti. Lämpimästi tervetuloa jouluostoksille!

3 kommenttia:

  1. Oih, pitäisi taas niin tulla käymään <3. Oikein ihanaa joulunodotusta sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihania lahjaideoita! Ihan mahtava tuo Tiski-paketti :) Upea kuva tuo, missä kristalit roikkuu käppyräoksassa!

    Mukavaa joulua!

    VastaaPoista
  3. Ihana puoti! Löysin tänne Täyttä Elämää -blogin kautta! Hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista