maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesäkuinen näyteikkuna

Viipurinkadun putiikin näyteikkuna sai tänään uuden ilmeen. Rakastan laventeleita ja ikkunaan pääsi itseoikeutetusti suurikokoinen laventeliruukku Bloomingvillen meriheinäkorissa. Nämä rennot ja suloiset korit ovat valikoimissamme jo kolmatta kesää ja tuntuu etten vaan saa tarpeekseni niiden kauneudesta. Omassa kodissani koreja on ollut sutipuun suojaruukkuna ja WC-paperirullien säilytyskorina.

Sävy sävyyn laventelin kanssa sopivat OiSoiOi:n kauniit sudenkorentokorurasiat ja ihanan tuoksuinen Marvis Jasmin -hammastahna. Marvis -tuotesarjaan kuuluu myös mustat hammasharjat. Harjoissa on mukana kätevä matkasuojus reissukäyttöä varten.


Kesäihonhoitoon sopivat mainiosti myös L:a Bruketin suolakuorinnat. Laiturin nokassa voi putsata kasvimaalla tai kesäkukkahommissa likaantuneet kynnet Iris Hantverkin kauniilla Lovisa -kynsiharjoilla ja Terrible Twinsin palasaippuoilla. 


Kesähiusten hoitoon sopivat Davinesin ihanat shampoot ja hoitoaineet. Well-Being -sarjan shampoo ja hoitoaine sisältävät mm. echinacea, jonka korkea C-vitamiinipitoisuus hellii hiuksia ja päänahkaa. Well-Being -sarjan tuotteet sopivat mainiosti koko perheen käyttöön. Love Curl on suunniteltu erityisesti kiharaisten hiusten hoitoon ja toimii hyvin myös suorahiuksisen volyymiä antavana shampoona. 


Biosolis -aurinkotuotesarjan tuotteet antavat turvallisen ja luonnolisen auringonsuojan iholle. Tuotteet imeytyvät hyvin eikä ihosta jää kalkkilaivan kapteenin näköistä vaikutelmaa. Suloisten pikkulyhtyjen, hurrikaanien ja vaaleasävyisten korien avulla saadaan terassille ihanan kesäinen tunnelma aikaiseksi.


Ihanan raikkaat hammam-pyyhkeet ja puuvillahuivit otetaan rannalle ja kesälomareissulle mukaan. Lomareissulle kuuluu itseoikeutetusti myös Davinesin matkakokoiset Oi-sarjan shampoo ja hoitoaine. Kesäillan viettelykseksi suihkautetaan iholle luonnollista Love les Carottes -porkkanaparfyymiä. Upea unisex-tuoksu tosin sopii vain rohkeimmille lomalaisille. 

Iloista maanantai-iltaa kaikille. Muistattehan huomisen Kallio Late Night Shoppingin. Tervetuloa putiikille ostoksille kello 21.00 asti. 




3 kommenttia:

  1. Nätti ikkuna. Täytyy tehdä kesäreissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Retromoderni ja lämpimät nimpparionnittelut. <3 Tule ihmeessä käymään!

      Poista
    2. kiitos ihana Cilla ja kesällä nähdään!

      Poista