maanantai 14. maaliskuuta 2016

Uuden Cilla's kivijalkakaupan sijainti

Hieman liian helpot taisivat olla vihjekuvani uuden Cilla's kivijalkakaupan suhteen tällä kertaa. Lähes kaikki Helsingissä asuvat ja asioivat tiesivät sijainnin samantien. Uskon, että tämä on hyvä merkki. Sijainti tunnetaan hyvin ja osaatte toivottavasti myös hyvin meille perille.
Uusi liiketila sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 39, joka osuu Lönnrotinkadun ja Hietalahdenkadun kulmaan. Valoisa kulmahuoneisto on ihan Hietalahden Kauppahallin kulmassa ja näkyy kivasti Hietalahden torille asti. Kuutosen ratikka huristeli juuri ohi ja ihastuttavatt panimohevoset siinä perässä. Autolla kulkeville on kivasti pysäköintitilaa torin parkkiksilla ja kadun varreltakin on löytynyt hyvin vapaita ruutuja.
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Onnetar tulee huomenna käymään uuden kaupan ylösnostotalkoissa ja valitsee kolme voittajaa keskuudestanne. Sydämellinen kiitos kaikille myös kannustavista kommenteista. Alppilasta pois siirtyminen tuntuu todella surulliselta, mutta olemme kuitenkin iloisia liiketoiminan kehittymisestä.

Uudessa liiketilassa on rutkasti enemmin tilaa toimia  ja hyvät varastotilat webshopin toiminnoille. Tavaran roudaaminen ulkopuolisen varaston ja kaupan välillä toivottavasti helpottaa ja haaveilen pääseväni bussilla joskus töihin. Laveampien neliöiden myötä saamme myös paljon uutta tuotevalikoimiimme. Kerromme uutuuksista ja avajaispäivästä pian lisää.

Ihanan energistä viikkoa kaikille ja nähdään pian!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti