sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Lasten Lauantaissa mukana Pikkunorsu

Cilla's valikoimissa jo pitkään ihastuttaneet Pikkunorsun lastenlaulujulisteet ja -kortit löytyvät jo monien asiakkaidemme kodeista. Tarkemmin ottaen taitavat kyllä sulostutta asiakkaidemme ystävien, sukulaisten ja erityisesti kummilasten koteja. Näitä pakataan meillä hurjan paljon lahjaksi ja erityisesti kastelahjaksi. Useampia on kyllä päätynyt myös aikuisten "lasten" opiskeluasuntojen seinille. Täältä pääset kurkistamaan valikoimaamme: Cilla's Muksuille.


Hauskimpia hetkiä julisteiden parissa on ollut, kun olemme yrittäneen laulaa lauluja ulkomaalaisille turisteille, jotka eivät ole tunnistaneet lauluja suomenkielisten sanoitusten perusteella. Lauluääntään availeva puotipuksu on onneksi saanut usein apua muilta paikan päällä olleilta asiakkailta. Kiitos vaan kaikille mukana laulaneille!



Julisteiden ja korttien lauluista löytyy varmasti suurimmalle osalle lapsuudesta tuttuja lauluja. Haluaisimme kuitenkin kuulla, onko teillä jokin suosikkalaulu, jota tykkäätte laulaa yhdessä lapsen kanssa? Ehdota meille uutta laulua ja voit voittaa vapaavalintaisen julisteen sekä 60€ arvoisen lahjakortin Pikkunorsun verkkokauppaan. Täältä pääset hurmaavaan verkkokauppaan katsomaan koko valikoimaa.

Voit ehdottaa laulua kommentoimalla tähän blogi-postaukseen, Cilla's Facebookissa tai Hietsunkulman kaupalla. Lasten Lauantain päätteeksi julkaistaan voittaja, joka arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Pikkunorsun Outi on myös paikalla Lasten Lauantaina klo 10 - 14 ja on luvannut laulattaa lapsia tuona aikana. Samalla onkin hyvä testata toivomienne laulujen sopivuutta ja tunnettuutta. Lämpimästi tervetuloa mukaan lauantaina ja eläköön ihanat lastenlaulut!





11 kommenttia:

  1. Saku sammakko kosiomatkallaan... olisi mainio laulu kehyksiin laitettavaksi :)
    ansku_66@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Harmi etten päässyt mukaan tänään. Ehdottaisin Metrolla mummolaan -laulua julisteeksi.
    anna.konsti@yahoo.com

    VastaaPoista
  3. Pieni tytön tylleröinen tietysti! Terv. Anni vanamo.anni@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Etana-Elli
    kannolla kelli
    katseli kuuta
    mut aatteli kaikkea muuta 🐌

    VastaaPoista
  5. Sininen uni on kaunis laulu.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  6. No tuolla on kyllä kaikki mahdolliset, ihanat ja perinteiset laulut mitä meillä osataan. =) Ehkä Ihme ja kummasta vois olla joku toinenkin säkeistö, kun se on niin pitkä laulu? Hämähämähäkkiä Aksu lauleskelee itsekseen milloin milläkin sanoilla ja eka laulu minkä hän oppi oli Tip tap, tip tap joululaulu. =D Vasta laulettiin sitä yhdessä, kun oltiin ostoksilla Sokoksella. Ajattelin, että mitä väliä, jos lapsi haluaa laulaa joululaulua lokakuun alussa, niin sitten lauletaan. =) sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  7. Meidän pienen kanssa lauletaan mm. näitä (julisteistakin löytyviä) lauluja:
    hämä-hämähäkki
    elefanttimarssi
    jänis istui maassa
    ih-hah-haa (mikä lie laulun nimi...)
    viikonpäivälaulu (maanantaina mamma meni mansikoita ostamaan jne)
    missä on peukalo
    marjukka
    muumihumppa
    ja kohta tietysti siirrytään joululauluihin :)

    minkamaaria@suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Niitä on todella paljon :) Suojelusenkeli on kaunis ja ihana laulu! Myös piiri pieni pyörii ja leppäkerttu on suosikkeja :) sansandelisa (at) gmail.com

    VastaaPoista
  9. Meillä lemppari on ehdottomasti sininen uni. Ilman sitä ei lapsi nukahda :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Pilvi Pieni Pehmoinen on ihana, ja se sopisi mielestäni hyvin myös tauluksi :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Minä lauloin lapselleni aina Vaarilla on saari -laulua ja poika lauloi mukana. Tästä on kyllä jo aikaa. Nyt olen ajatellut laittaa tämän laulun kiertoon ja opettaa tämän lapsenlapselleni.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista