maanantai 20. toukokuuta 2013

Morning bliss ja arvonta

Hyvin nukutusta yöstä huolimatta olo ei ollut aamulla kovin energinen. Sumuisen kosteaan aamuun tarvitaan aromaterapiaa! L:a Bruketin kylpy- / käsisaippuoissa on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä, mikä tekee arkisesta aamusuihkuista luksusta.




Käytän suihkussa pesuliinaa, joka toimii pesusienen tavoin, mutta on hygienisempi. Iris Hantverkin ihanat pellavaiset pesuliinat myös kuorivat kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja pistävät verenkiertoon vauhtia.

Sisäisesti virkistäjänä toimii luomusitruuna-vesidrinkki ja iso mukillinen Pukka morning time -teetä. Siinä on luomu rooibosin ja honeybushin lisäksi punaista ginsengiä. Josko näillä saisi silmät auki ja uuden päivän hyvään vauhtiin.

Kaikki kuvien tuotteet löytyvät Cilla's webshopista, klik.


Kertoisitko minulle omista aamurutiineistasi? Minkälaisilla drinkeillä, dropeilla ja aromahoidoilla sinä saat päiväsi käyntiin? Vai huolehtivatko nahkavekkarit herätyksestäsi?

Kaikkien blogissa tai Facebookissa kommentoineiden kesken arvotaan L:a Bruketin kylpy-/käsisaippua, Iris Hantverkin pesuliina ja paketillinen Pukka teetä. Tuplaat mahdollisuutesi kertomalla arvonnasta ja Cilla's webshopista blogissasi. Mainitsethan tästä kommentissasi. Arvonta suoritetaan 28.6. tiistaina.

EDIT/ Voit myös tuplata mahdollisuutesi jakamalla linkin Facebookissa! Tästä myös maininta kommenttiisi, kiitos!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.


Loistavaa viikkoa  kaikille!

35 kommenttia:

  1. Heratys klo 6.Silmat saan auki kupillisella kahvia ja nautin sen parvekkeella keinussaa linnunlaulua kuunnellen.Yhdella arvalla mukana...

    VastaaPoista
  2. Mikä ihana palkinto, pakko osallistua! :-) Mä herään lähes joka aamu ennen seitsemää. Käyn koiran kanssa kävelyllä läheisessä metsässä, keittelen aamupuuroa mehukeiton kanssa ja juodaan poikaystävän kanssa kahvit yhdessä.

    Toi pumppupullo näyttää niin kivalta ja tee kuulostaa siltä, että tekis heti mieli maistaa iso kupillinen. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! :-)

    VastaaPoista
  3. Kupillinen kahvia nassuun ja kiireeti menoksi - lapsi hoitoon ja itse töihin. Vielä sen kummempia droppeja ei ole tarvittu, sillä olen aamuihminen. Illasta työpäivän jälkeen puolestaan voisin tarvita jotain ekstarpiristystä :) Yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  4. Herääminen on yleesä aika helppoa. Lasi vettä, sitten aamiainen ( milloin mitäkin: leipää, puuroa, jugurttia, muroja...) ja samalla uutisten selailua. Meikit nassuun ja menoksi. :)

    Nti Papu

    VastaaPoista
  5. Huippuihanat arvontapalkinnot! Tähän on pakko osallistua :) Tuo tee kuulostaa ihanalta!

    Arkisin herään klo 06 ja viikonloppuisinkin pienet lapsemme pitävät huolta siitä ettei päivä mene hukkaan ;) Arkena huitasen kupin maitokahvia naamaan meikatessa ja lähden ajelemaan töihin. Aamiaisen nautin vasta töissä kun kroppa on kunnolla herännyt :)
    Viikonloppuna otetaan iisimmin ja nautitaan :)

    Yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  6. Voi, että olen haperopää!!!
    Kävin täällä ja olin ihastuksissani arpajaisista...linkitin arvonna blogiini ja sillä hyvä. Nyt tuli yhtäkkiä mieleen, että enhän kommentoinut ollenkaan....arvaa olisiko harmittanut, jos olisin jäänyt arvonnasta vallan paitsi....hyvä minä....:)

    Herään hiljalleen ja nauttien uuteen päivään...nautin aamiaisen ja luen lehden rauhassa...aamiaisella syön yleensä ruispuuroa (ihan vaan mikrossa tehtyä), johon laita auringonkukansiemeniä ja marjamehua.

    VastaaPoista
  7. Voi kunpa onni suosisi, ihana arvonta! Mikäli nyt oikein ymmärsin nuo nahakvekkarit, niin nepä ne ovat ne tehokkaimmat herättäjät justiinsa :D Ja kuppi pari kahvia lisäksi :) Aijuu ja kahdella mukaan, linkitän facessa!

    VastaaPoista
  8. Meillä viikolla herätään klo.7 ja viikonloppuisin nukutaan vuoron perään miehen kera pidempään. Itse syön joka aamu aamupalan (auttaa migreenin estossa).
    Kilpailussa mukana kolmella arvalla :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
  9. Mukana yhdellä arvalla, nuo La Bruketin purnukat ovat todella kauniita.

    VastaaPoista
  10. Herään väsyneenä ja laahustan keittämään kahvia. Käyn suihkussa, pukeuduin ja sit juon kahvia pari kupillista ja syö aamupalaa. Sitten vähän laitan hiuksia ja meikkiä naamaan ja pistän kissalle herkkuja :D

    Yhdellä mukana.

    suszu_91@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Herään arkisin kovin väsyneenä ja aina aivan liian myöhään. Äkkiä hutaisen kahvit naamaan ja lähden töihin. Miehen ollessa kotona syödään rauhassa yhdessä aamiaista ja silloin tulee käynnistettyä päivä tuoremehulla. Yksin ollessa ei aina jaksa panostaa. Yhdellä mukana :)

    VastaaPoista
  12. Nyt kun olen kotosalla, herään silloin, kun lapset herättävät, eli viimeistään ysin aikoihin. Päivä käynnistyy kahvilla, ja koska herätyskään ei ole hurjan aikaisin, voi aamupalankin syödä siinä samalla. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jaettu on myös facebookissa, joten toinen arpa mukaan :)

      Poista
  13. Mukana kahdella arvalla. Facebookissa jaettu linkki.

    Aamu alkaa teellä ja aamupalalla ihan rauhassa jo klo. 6 jälkeen. Teeni juon yleensä Mateuksen jumbomukista. Paras teemuki!

    VastaaPoista
  14. Päiväni käynnistyvät aina kahvilla!

    Yhdellä mukana. :)

    VastaaPoista
  15. Sisäinen herätyskello ja koiran kanssa lenkille. Sitten aamukahvi pihalla hedelmän kera.

    VastaaPoista
  16. Nahkavekkarithan ne herättää ja kissat maukumalla ruokaa ja koirat riehumalla iloaan. Sumppia iso kasa huuleen, suihkuun, meikit kiireessä nassuun. Viikonloppuna sitten pitkän kaavan mukaan kaikki ja iso runsas aamupala. Kenties peräti ihonhoitoa. :)

    Tuplana mennään, laitan Facessa jakoon ilman muuta.

    VastaaPoista
  17. Kahvilla päivästä tulee parempi :)

    Jaettu facessa

    VastaaPoista
  18. Meillä herätään lillemanin tahtiin, puoli kahdeksan-kahdeksan aikoihin. Kun pikkumies on saanut aamuvellit ja sängyt on pedattu, keittelen itselleni kahvit ja puurot. Siinä herätys numero yksi ja toinen tapahtuu raikkaan aamusuihkun jälkeen jossa tykkään myöskin käyttää aromaterapeuttisia suihkugeelejä. Äitiyden myötä aamuistakin on tullut kovin erilaisia, mutta silti kaikissa rutiineissaan niin ihania. Kyllä se aurinkoinen pikkumies on kuitenkin aamuisin paras energian lähde. :)

    Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaettu blogissa eli kahdella arvalla mukana :)

      http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/05/perjantain-mustavalkoiset.html

      Poista
  19. Ihanuuksien arvonta! Yksi arpa.
    Aamurutiinit... ilman kahvia ei päivä starttaa :)

    VastaaPoista
  20. Nyt tämän viikon oon alottannut mehulasilla ja kahdella leivällä. Leivät täytyy paahtaa ja siihen tulee päälle kinkku, juusto, paprika, kananmunaa (uus suosikki) ja muuta mitä jaakaapista löytyy :)

    Sari.k-@luukk.com

    VastaaPoista
  21. Aamu lähtee käyntiin parhaimmillaan pelkällä kahvilla, ilman sitä voi olla kärttyisä aamu.. Arvonta jaettu facebookissa, eli osallistun kahdella arvalla!
    laukkanoora@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Lapset herättävät ennen kukonlaulua ja silmät saan sitten auki kupillisella haudutettua vihreää teetä :)

    VastaaPoista
  23. Viikolla on pakko herätä seitsemältä tekemään lapsille koulueväitä ja kun talo on tyhjä, juon rauhassa ison kupillisen cappuccinoa ja lueskelen samalla blogeja ennen kuin ryhdyn päivän hommiin.

    VastaaPoista
  24. Aamu ei ala ilman kahvia ja ruisleipää. Jotain luettavaa pitää olla myös.

    VastaaPoista
  25. Kahdella tavoittelen piristäjiä, koska sitä tarvitsisin todella. Aamurutiiniini kuuluu nimittäin 10kk-tyttäreni herätys aina luvattoman aikaisin...

    VastaaPoista
  26. Onpa ihana arvonta. Täytyy todella osallistua. Minun aamuni alkaa puolukkatuorejuomalla, minkä jälkeen syön yhden nokkossämpylän ja kananmunan sekä tomaatin. Olen aamuisin virkeä eikä ylösnouseminen ole vaikeata ollenkaan.

    VastaaPoista
  27. Ihanaa aamua Heinolasta, tänään töihin iltavuoroon. Muksut pyöräilleet kouluun ja minä saanut aamutouhuni tehdä hiljaisuudessa. Hitusen meikkiä silmäkulmaan. Kaurapuuroa ja teetä massukkaan. Koiran kanssa jo pieni lenkki kierretty. Ja nyt näitä ihania blogeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenhän tuo tuollaisen kellonajan tuonne sai vaikka kirjoittelen tätä klo 10 aamulla ;) - Mirja-

      Poista
  28. Arkiaamut alkaa pikaisella valmistautumisella töihin ja aamiainen vasta työpaikalla. Viikonloppuisin saa nautiskella aamukahvit rauhassa. Uuden kodin myötä odota kiireettömiä aamuja aamuauringossa... Can´t wait! ;)

    VastaaPoista
  29. Aamu käynnistyy kupilla kahvia (arkisin pikakahvia, viikonloppuisin keittelen sitten kunnon kahvit) ja parilla palalla paahtoleipää. Sen jälkeen kun olen saanut meikit naamaan tunnen olevani jo melkein hereillä :)

    Yhdellä mukana!

    VastaaPoista
  30. Arkiaamut lähtee käyntiin töissä teellä ja eväsleivillä, vapaapäivät Hesarilla, aamupalalla ja teellä :)

    yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  31. Kissa herättää joka armias aamu klo. 4.30 metsästämällä varpaita, sen jälkeen pyörin sängyssä, kunnes on pakko nousta, sitten syön äkkiä yhden jogurtin ja lähden töihin. Aromaterapeuttinen aamu tulisi tarpeeseen välillä ;)...Yhdellä arvalla mukana...

    VastaaPoista