keskiviikko 14. elokuuta 2013

Cilla's Compagnie de Provence

Tunnethan nuo klassiset Marseille-saippuakuutiot? Käytettiinkö teilläkin "kissasaippuaa" hienopyykin pesuun lapsuuden kodissasi? Minun nuoruudessani Marseille-saippuakuutioita tuotiin joskus jopa ulkomaan matkoilta tuliaisina, kun niiden saatavuus Suomessa oli epävarmaa.

Oliiviöljypohjaisen Marseille-saippuan valmistus käynnistyi 1700-luvulla, Marseillessa Ranskan Provencessa. Se toi aikanaan paljon kunniaa ja julkisuutta alueelle, kunnes sitä alettiin valmistaa teollisesti ympäri maailmaa. Syntteettisiä ainesosia lisättiin seoksiin halvemman tuotteen aikaansaamiseksi ja Marseille-saippuan maine tehokkaana ja luonnollisena saippuana pääsi rapistumaan.

Kaksi Marseillesilaista kaverusta Pascal Bourelly ja Philippe Boigeol päättivät elvyttää alkuperäisen Marseille-saippuan perinteitä ja nosta sen takaisin ansaitsemalleen jalustalle. Compagnie de Provence syntyi 1990-luvun alussa. Yritys valmistaa korkealuokkaisia saippua- ja puhdistustuotteita moderneihin pakkauksiin puettuina. Saippuat ja pesuaineet valmistetaan lähes kokonaan kasvipohjaisista raaka-aineista, perinteisen valmistusmenetelmän mukaisesti kuparikattiloissa keittämällä.

Home Alpilles-sarjassa tuoksuvat appelsiini, greippi, viikuna ja laventeli.

Tiskiaineessa, yleispuhdistus- ja pyykinpesuaineessa on kolme eri tuoksuvaihteohtoa. 

Cilla'silla odotellaan lähipäivien aikana uusia ihanuuksia Compagnie de Provencelta. Valikoimamme täydentyy Marseille-saippuapohjaisilla kodin puhdistusaineilla, neste- ja palasaippuoilla, käsivoiteilla, tuoksukynttilöillä ja huonetuoksuilla. Kaikki tuotteet ovat korkealuokkaisia, ihanan tuoksuisia ja kaiken lisäksi todella kivan näköisiä. Arjen sulostuttajia parhaimmillaan!


Oletko sinä testannut tätä tuotesarjaa aikaisemmin? Millaisia kokemuksia sinulla on tuotteista? Sarjan nestesaippuat ja käsi- ja vartalovoiteet ovat minun omia suosikkejani vuosien takaa. Odotan malttamattomasti pääseväni käsiksi sarjan puhdistusaineisiin. Testissä ollut pyykin- ja yleispesuaine ainakin antoivat hyviä lupauksia tulevasta.

Pirteää keskiviikkopäivää kaikille vesisateesta huolimatta!
2 kommenttia:

  1. Voih, nämä tuotteet ovat ihania! Voiteita ja saippuoita on tullut kokeiltua ja niissä on ihanan tuoksun lisäksi myös todella tyylikkäät pakkaukset!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Niinuska! Mukavaa, että ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Arvelinkin, että tuotesarjalle saattaisi löytyä faneja jo valmiiksi. :)

    VastaaPoista