maanantai 12. elokuuta 2013

Haluaisimme valokuvan kodistasi!

Asiakkaiden antama palaute on aina kauppiaalle tärkeää. Erityisen tärkeää se on verkkokaupassa, jossa asiakaskontakti rajoittuu usein pelkkästään tilaus- ja toimitustietojen vaihtoon. Olenkin aina todella iloinen kuullessani kommenttejanne tuotteista ja toiminnastamme.

Palaute on useimmiten ollut positiivista ja rohkaisevaa. Muutamia reklamaatioitakin on toki tullut ja ne ovat olleet ehkäpä vieläkin tärkeämpiä. Kaupan menestyksen kannalta on ensisijaisen tärkeää saada tietoa epäkohdista ja ennen kaikkea päästä korjaamaan asia kuntoon.

valkoiset nappinaulakot valkoisessa kodissa!
Mustat nappinaulakot asettuivat kauniisti mustien lintuavainrenkaiden kanssa!
Aina silloin tällöin sähköpostiin tupsahtaa myös iloinen yllätys, asiakkaalta saatu valokokuva. Olen näistä todella iloinen ja toivoisinkin saavani niitä lisää. Kuvien tekniseen tasoon tai stailaukseen ei kannata liikaa kiinnittää huomiota. Autenttiset valokuvat tuotteistamme arjessanne ja kodissanne ovat ihan parhaita. Kuvassa voi olla harja- ja rikkalapiosetti, huivi, huulivoide tai sohvatyyny, ihan mikä tahansa Cilla's webshopista tilattu tuote, joka viihtyy kodissanne ja matkassanne. Kännykkäkuvat toimivat myös todella hyvin!

Supuinen vati ja kauniit metalli- ja sarvilyhdyt sopivat kauniisti yhteen. 

Keraamiset lyhdyt valaisevat rappukäytävän kauniisti.

Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen: info@cillas.fi 19.8. mennessä. Lähettämällä kuvan osallistut 50€ arvoisen Cilla's webshopin lahjakortin arvontaan. Kuvia julkaistaan Cilla's blogissa ja Cilla's Facebook-sivuilla anonyyminä, eikä niitä käytetä muissa yhteyksissä.

Iloista viikkoa kaikille ihanille asikkaillemme ja Cilla's blogin lukijoille! Pistäkäähän kuvia tulemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti