lauantai 12. lokakuuta 2013

Cilla's Nicolas Vahé

Cilla'siin rantautui juuri uusia keittiöihanuuksia Nicolas Vahélta. Tanskalaisen gourmet-elintarvikkeiden ja trendikkäiden keittiötarvikkeiden tuotemerkin takana on Nicolas Vahé niminen, ranskalaista syntyperää oleva keittiömestari. Nicolas on tehnyt uraa mm. ranskalaisessa 3 Michelin-tähden Pic Valence ravintolassa sekä suklaantekijänä Daniel Giraud Valencella. Tuotemerkki on osa House Doctor yritystä.


Valikoimiimme saapui ihania hilloja, kivoja servettejä ja muffinivuokia. Pakkaukset ovat selkeitä ja moderneja ja ne sopivat loistavasti esim. L:a Bruket tiskiaineiden ja Musta5101 tiskiharjojen seuraksi. Tuotesarjaan kuuluu myös kivoja pussukoita ja hillolajitelmia, joista saa oivallisia kylään viemisiä tai muita lahjoja.

Muffinivuoat tähti- ja ruutukuvioisena 4,90€ ja tähtiservetit 3,60€.

Vadelma-inkiväärihillo 11,20 ja ruutukeittiöpyyhe 6,20€.

Hillolajitelma 12,80€.

Bag with zipper -lahjapussi tai pussi leivonnaisille 2€.
Käy tsekkaamassa valikoima täällä: klik. Mitäs tykkäätte? Minä olen juuri lähdössä illaksi kylään ja tuliaiset oli tällä kertaa helppo valita. Iloista launtai-iltaa kaikille!

11 kommenttia:

  1. Ihanan näköisä. sopis hyvin meidän keitiöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Retromoderni, uskon myös että näyttäisivät kivalta teillä!

      Poista
  2. Onpa kivoja!! Tykkään kovasti!! :)

    VastaaPoista
  3. Jee -näitä ihanuuksia saa sulta :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
  4. Voi että jes! Saako sinulta niitä tryffeleitä jotka on yksittäispakattu raitaisiin kääreisiin? Olen koittanut metsästää niitä joka paikasta ja mistään ei edes vastata saako niitä :/

    VastaaPoista
  5. Hienoa, että sinäkin pidät Tanja! Mulle on tulossa jouluksi vielä lisää tavaraa, mm. taivaallisia annospakattuja suklaa-fondueta. Tsekkaan noiden tryffeleiden tilannetta ja jos niitä on saatavilla voin tilata samaan lähetykseen niitäkin (tulee marraskuun puolivälin huitteissa). Palaan asiaan vielä! :)

    VastaaPoista
  6. Nyt on Tanja tryffeleitä tilattu kahdessa ei maussa. Tulevan parin viikon sisällä webshopiin. Laitan sulle sitten vielä uudestaan meiliä tästä. :)

    VastaaPoista
  7. Mahtaisiko teillä olla vielä noita tähti-servettejä? Nettikaupassa ei ole, mutta oli pakko kuitenkin kysyä..

    VastaaPoista
  8. Hei Veera! Valitettavasti ovat olleet pitkään loppu valmistajalta. Toivotaan, että niitä olisi tulossa myöhemmin lisää. Laittaisitko meille meiliä osoitteeseen: info@cillas.fi niin laitamme sinulle viestiä jos ja kun niitä on taas saatavilla. Kiitos mielenkiinnostasi ihanuuksia kohtaan! :)

    VastaaPoista