keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Desicon joulunpunaiset

Jo joutui armas marraskuu ja Desicon joulunpunaiset kynttilät. Minä olen pitänyt näitä ihanuuksia jo pitkään ainoina oikeina joulukynttilöinä. Kynttilät palavat kauniisti ja ovat läpivärjättyjä. Niiden taustalta löytyy 1960-luvun alusta asti toiminut kotimainen yritys. Kynttilät valmistetaan yhä käsityönä Fiskarsin Ruukkikylässä ja pöytäkynttilät valmistetaan alkuperäisen, yrityksen perustajan isän muotoileman, pronssisen muotin mukaan.



Jokainen Desicon kynttilöistä onkin mielestäni upea kotimainen muotoilutuote, vaikka käyttöesineestä kyse onkin. Joulun tyylikkääksi somisteeksi ja muistamiseksi sopiikin mainiosti Desicon klassinen joulunpunainen kynttilä.

Ainoa ongelma on se, etten meinaa osata päättää kumpi on se oikea. Onko se puhtaan punainen red vai vähän tummemman punainen cranberry? Tästä kuulemma käydään kiistaa myös Desicolla. Miten on, kumpi on sinun "the joulunpunainen" suosikkisi? Vai kierrätkö kaiken punaisen kaukaa ja käytät vain muita sävyjä sisustuksessasi? Cilla's kynttilävalikoima löytyy täältä: Cilla's kaunis joulu. Iloista keskiviikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti