lauantai 31. elokuuta 2013

Poikkea putiikissa

Keravalla järjestetään Poikkea Putiikissa -tapahtumaviikko 9. - 14.9. ja Bedmil & Cilla's on tapahtumassa mukana. Putiikissamme on tapahtumaviikon aikana paljon kampanjoita ja tuote-esittelyitä. Tarkempaa aikataulua ja infoa on tulossa lähempänä ajankohtaa.

Uudet Compagnie de Provence -sarjan pyykinpesuaineet putiikilla.

Uusia ihanuuksia on myös pian saapumassa mm. House Docotorilta. Saamme lisää suosittuja metallilankakoreja ja mustia bambukorjea. Bambukoreihin tulee myös uusi, suurempi matalamallinen koko. Tilasimme myös kauniita lasisia säilytys/näyttelylaatikoita ja korurasioita sekä aina niin tarpeellisia keittiön pikkupurkkeja ja paljon muuta kivaa.

Suosittuihin mustiin bambukoreihin on tulossa uusi, suurempi matalamallinen koko.

Glorian Ruoka&Viini -lehdessä esillä olleet "kruunusäilykepurkit" ovat tulossa valikoimiimme. 

Poikkea Putiikissa -viikon aikana 13.9. perjantaina ja 14.9. lauantaina pidetään myös Bedmil & Cilla's rompetori. Pihakirppikseltämme löytyy paljon hyviä poistohintaisia tuotteita. Mukana on lopetettujen mallistojen loppuvarastoa sekä kuvauksissa käytettyjä ja edullisesti myytäviä tuotteita.

Tapahtumaviikkoa odotellessa kannattaa käydä jo piipahtamassa meillä. Kollega Merja tuo lähes päivittäin  putiikille jotain uutta ja mielenkiintoista, kuten hauskan porojakkaran, jota minun oli tarkoitus kuvata nähtäväksenne. Se oli kuitenkin myyty, ennenkuin ehdin kamerani kanssa paikalle. Uusia on kulemma tulossa Sipoon Bedmilistä ihan lähipäivinä. Yritän tällä kertaa olla nopea ja heti paikalla kamerani kanssa. Webshopiin pääset kurkistamaan tästä: klik.

Iloista lauantaita kaikille!


torstai 29. elokuuta 2013

SYYSALE

Poudan Pekka oli sitä mieltä, että ilmat alkaisivat viiletä. Kuusivuotias kuopuskin kantoi aamulla sylillisen takkapuita sisään ja ilmoitti, että illalla pannaan takkaan tuli ja sauna päälle samaan aikaan. Ei kai auta muuta, kuin hyväksyä ajatus syksyn tulosta.






Olemme varautuneet viileneviin keleihin ja pimeneviin iltoihin tilaamalla lyhtyjä ja muita syys-talven sulostuttajia webshopiin ja putiikille. Onkin aika tehdä varastoon tilaa uutuuksille ja annamme kaikista Ihanasti Pihalla -kategorian tuotteista 20% alennuksen 29.8. - 7.9.välisenä aikana.

Syötä alennuskoodi: SYYSALE -kassalla ja järjestelmä laskee alennuksen automaattisesti tuotteisiin. Kampanja on voimassa myös Keravan putiikilla. Tästä pääset suorinta tietä ostoksille. Tervetuloa shoppailemaan ihanuuksia edulliseen hintaan!



sunnuntai 25. elokuuta 2013

L:a Bruketin sitruunaruohon lumoissa

Eilisten hääjuhlien huumassa laitoin juuri L:a Bruketin sitruunaruoho-tuoksukynttilän palamaan ja nyt ihanat sitruksisen yrttiset aromit viipyilevät huoneilmassa. Sitruunaruoho kylpy- ja käsisaippuaa tulin hehkuttaneeksi jo tyttökaverilla kylässä -postauksessa. Samainen sitruunaruoho on myös pääosassa suositussa L:a Bruket tiskiaineessa. Nyt tätä raikasta ja energistä tuoksua voi nautiskella myös tuoksukynttilän muodossa.




L:a Bruketin tuoksukynttilät ovat korkealuokkaisia soijavahakynttilöitä. Kynttilä on pakattu kauniiseen lasipurkkiin ja sen paloaika on 35 tuntia. Cilla's webshopin ja putiikin valikoimista löytyy sitruunaruohon lisäksi laventelin- ja greipintuoksuisia tuoksukynttilöitä. Ostoksille webshopiin pääset tästä: klik.




Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota L:a Bruketin tuotteiden nimien yhteydessä oleviin numeroihin? Tuotteet on identifioitu nimen lisäksi numeroin ja mietin tuossa juuri, että milloihan suosittuja tuotteita aloitetaan kutsua niiden numeroilla. "Oletko jo kokeillut ysikakkosta?" tai "oliko sun mielestä kuusseiskan tuoksu yhtä hyvä kuin viiskutosella?".



Ysikakkosesta puheen ollen, sitäkin saa nyt meiltä. Jos et ihan vielä muista numeroita ulkoa, niin selvennettäköön, että se on käsivoidetta. Salvian, rosmariinin ja laventelin eteerisillä öljyillä ja sheavoilla rikastettu käsivoide on hyvin ravitseva, mutta ei jätä käsiä tahmaiseksi. Eteerisillä öljyillä on myös miedosti antiseptinen vaikutus. Voide on pakattu alumiiniväriseen tyylikkääseen tuubiin.

Huumaavan tuoksuista sunnuntai-iltaa kaikille!


perjantai 23. elokuuta 2013

Hippie Chic is back

Ekologiset ja upean sävyiset Kure Bazaar kynsilakat ovat olleet todella suosittuja Cilla's Webshopissa sekä Keravan putiikilla ja suosituimmat värit pääsivät valitettavasti jo loppumaan. Saimme tänään uuden kynsilakkalähetyksen ja nyt Hippie Chic, Bohemian, Corso 22 ja muut suosikit ovat taas valikoimissa.

Näiden lisäksi valikoimiin pääsi muutama uusi, syksyisen kaunis sävy. Miltäs kuulostasi Khaki tai Phenomenal? Khaki on nimensä mukaisesti kauniin himmeän vihreä ja Phenomenal upean syvä luumuinen violetti. Nämä ovat jo Keravan putiikilla esillä ja ihan pian myös webshopissa.




Saimme myös Becksöndergaardilta paljon huiviuutuuksia. Ihanan pehmeitä ja runsaita E-Hearts Of Wool silkki-villasekoitehuiveja, suuritähtisiä E-Twilight Star puuvilla-tähtihuiveja ja leopardikuvioisia E-Little Leo-puuvillahuiveja. Käy katsomassa uusin valikoima täällä. Huivien ja niihin kauniisti sointuvien kynsilakkojen avulla on helppo loihtia paljon uutta ilmettä pukeutumiseen.

E-Twilight Star Dull Green Green ja Slate Gray -huivit.


Hippe Chic ja Bohemian E-Little Leo Dull Green -huivin kaverina.

Minä lähden ihan pian kauneusunille ja valmistautumaan huomiseen suureen päivään. Rakas kummityttöni astelee huomenna alttarille puolisonsa kanssa. Ihana juhlapäivä tiedossa! Poikien kravaatit ovat ojennuksessa ja oma mekko silitettynä hengarilla odottamassa. Nyt pitäisi vielä keksiä, että mikä olisi oikea kynsilakkasävy fuksianpunaisen mekon kaveriksi. Hillityn tyylikäs nudesävy vai mekon sävyyn sointuva fuksianpunainen. Mitäs ehdottaisit?

Aurinkoista viikonloppua!

torstai 22. elokuuta 2013

Hyväntuoksuinen lähetys Marseillesta

Cilla's webshopin ja putiikin pesuainevalikoima täydentyi äskettäin Compagnie de Provence -tuotesarjalla. Tuotteet ovat nyt webshopissa ja putiikissa esillä. Valmistajasta ja tuotteiden taustoista kerroin aikaisemmassa postauksessa.

Ehdin tänään tehdä vähän lähempää tuttavuutta tuotteiden kanssa. Pesin kaksi koneellista pyykkiä, toisen kukkaisen makeahkolla Alpilles-pesuaineella ja toisen raikkaan hedelmäisellä Luberon-pesuaineella. Alpillesissa tuoksuvat appelsiini, greippi, viikunankukka, laventeli ja seetripuu. Luberonissa puolestaan bergamontti, mandariini, jasmiini ja salvia.



Pesuaineet ovat hienopyykille tarkoitettuja, mutta sopivat hyvin kaikelle kone- ja käsipyykille. Pesuaineet pohjautuvat korkealuokkaisiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin ja tuoksut ovat lähes kokonaan eteerisistä öljyistä. Tuoksut ovat selkeät ja erottuvat, mutta eivät jää pyykkiin liian pitkäksi aikaa tuoksumaan. Marseille-saippuapohjaisiin pesuaineisiin on lisätty silkkiuutetta ja ne pesevät pyykin hellävaraisesti, ilman syntteettisiä kirkasteita ja tensidejä.



En myöskään malta olla nuuskuttelematta ja ihailematta Version Originale sarjan kolmea kaunista palasaippuaa. Marseille-saippuapohjaisten palasaippuoiden tuoksuina on Black Jasmin (iiristä, ruusua, santelipuuta ja mustappuria), Incence Lavender (laventelia, sitruksia, kaardemummaa ja santelipuuta) ja Anise Patchouli (bergamonttia, korianteria, tähtianista, ruusua ja patsoulia). Saippuat ovat myynnissä yksittäin, mutta mielestäni näistä saisi kivan kolmen saippuan lahjasetinkin. Mitäs olette mieltä?

Hyväntuoksuinen lähetys on nyt Webshopissa ja Bedmil & Cilla's Keravan putiikilla esillä. Tervetuloa tutustumaan!











keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kuvia kodeistanne ja arvonnan voittaja!

Pyysimme teiltä kuvia tuotteistamme kodissanne Haluaisimme valokuvan kodistasi -postauksessa. Suuret kiitokset kaikille kuvia kodistanne lähettäneille! Sähköpostilähetyksiä saapui mukavasti ja availimme jokaista lähetystä jännittynein mielin. Ihania kuvia kaikki. Osa kuvista on blogeissa jo aiemmin vilahteneita, mutta suurin osa ihan uusia kuvakulmia ja miljöitä.

Kuvien aiheet mukailivat myyntitilastoja. Super suositut L:a Bruket -tuotteet, musta5101 tiskiharja ja House Doctor metallilankakori vilahtelivat useimmissa kuvissa. Tyylikkäitä keittiöitä kaikki ja kivasti tuo mustanpuhuva L:a Bruket näyttää istuvan erilaisiin pintamateriaaleihin ja sävyihin.

Kuva 1


Kuva 2
Kuva 3


Kuva 4

Myös the Organic Companyn keittiötekstiilit vilahtelivat monissa kuvissa. Nämä suoralinjaisesti muotoillut, sertifioiudsta ja korkealuokkaista luomupuuvillasta valmistetut tuotteet on otettu hyvin vastaan suomalaisissa kodeissa. 

Kuva 5

Kuva 6

House Doctor metallilankakoreja oli käytetty muissakin huoneissa säilytyskorina. Ne sopivatkin todella kivasti kylpyhuoneen pyyhkeille tai vaikkapa leluille. Lelukuva on tosin Cillan omasta kuva-arkistosta ja ei luonnollisestikaan ollut mukana arvonnassa.

Kuva 7


L:a Bruketit ovat valoittaneet myös suomalaisten kylpyhuoneet. Alla olevan kylpyhuonekuvan lähettänyt asiakas kertoi, että huumaavan tuoksun lisäksi ylellisillä nestesaippuoilla puhdistuu myös epämiellyttävät kalan- ja sipulin tuoksut käsistä. 

Kuva 8

HK Livingin nappinaulakot ovat saavuttaneet jo kestosuosikin maineen ja niistäkin tuli ilahduttavan monta kuvaa. Naulakko-ominaisuuden lisäksi niillä saa helposti ilmettä kotiin. Naulakoissa vilahteli kivasti myös Cilla's valikoimasta ostettuja Becksöndergaard huiveja ja Mifukon kauniit puuhelmet. Niitä, kuten kaikkia muitakin webshopin tuotteita on nyt myös nähtävillä Keravan putiikilla.

Kuva 9

Kuva 10

Kuva 11

Lasipulloista on myös moneksi ja alla olevissa kuvassa keltaisten lasipullojen väritys pääseen valloilleen kauniissa valaistuksessa hortesian oksan kanssa. 

Kuva 12

Kuva 13

Lopuksi vielä kuva ihanan rohkeasta asiakkaastamme, joka kuvasi itsensä Becksöndergaard Laughing Skulls huiviin puettuna. Peace tyyny oli päässyt kivasti lepotuolia koristamaan mustan villahuovan kanssa. Reinotohvelit tuovat kontrastia trendikkäälle paljettityynylle. 

Kuva 14

Kuva 15

Kuvien avaaminen oli todella antoisaa ja palkitsevaa kauppiaalle, joka useasti miettii lähetyksiä pakatessaan niiden lopullista kotia ja ihmisiä, jotka tuotteet ovat tilanneet. Kaikki kuvat olivat ehdottomasti lahjakortin arvoisia, mutta vain yksi sellainen oli jaossa. Arvonta suoritettiin perinteisin keinoin, nimilappua kulhosta nostamalla.

Voittoarpa osui kuvan numero 10 kuvaajalle ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitostaan.
Suurenmoiset kiitokset vielä kertaalleen kisaan osallistuneille.

Sinulla on nyt myös mahdollisuus osallistua arvontaan. Äänestämällä mieleistäsi tämän postauksen kuvaa voit voittaa uuden Compagnie de Provence tuotesarjan tiski- ja yleispesuaineen kotiisi toimitettuna. Äänestys tapahtuu kommentoimalla suosikkikuvaasi tähän postaukseen 31.8. mennessä. Kuulisimme mieluusti myös perusteluitasi valinnastasi. Onko kuvassa kenties suosikkituotteesi vai herättääkö kuvaus miljöö sinussa ihastusta. Täältä pääset tutustumaan kuvien tuotteeisiin.

Aurinkoisen energistä keskiviikkoa kaikille!



maanantai 19. elokuuta 2013

Broileri-bataattipata

Lauantaina oli jokseenkin viluinen sadepäivä ja teki mieli padassa kypsennettyä ruokaa. Toisaalta satokausi on parhaimmillaan ja kauppojen tiskit notkuvat kotimaisista kasviksista. Tämä pataruoka syntyi melkolailla kaapista löytyneistä raaka-aineista, lähimarketin vihannestiskin aarteilla höystettynä.



Padan makumaailmaa määrittelevät kookosmaito, sitruunaruoho, kaffirlimetti ja muut thaikeittiöstä tutut maut. Bataatti ei lienee tyypillinen thairaaka-aine, mutta sopii todella kivasti tähän ruokaan. Meillä on nykyisin bataattia koko ajan jääkaapissa, kun se tuntuu maistuvat hyvin koko perheelle. Voit lisätä valkosipulia ja inkivääriä pataan halutessasi. Ne kannattaa paloitella veitsellä pieniksi kuutioiksi ja freesata pannulla ja lisätä pataan broilerien kanssa.



Kana-bataattipata

400g broilerin rintafileetä
2 sitruunaruohon oksaa
1 iso bataatti
2 porkkanaa
150g pitkiä papuja
1 purjon valkoinen osa
1/2 rasiallista keltaisia kirsikkatomaatteja
4 kaffirlimetinlehteä
2tl vihreää currytahnaa
1rkl kalakastiketta
1tlk kookosmaitoa
1tlk (pieni) kookoskermaa
Hyvää merisuolaa myllystä
Mustapippuria myllystä

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Leikkaa broilerin rintafileet isoiksi kuutioksi. Pese, kuori ja paloittele bataatti vähän pienemmiksi kuutioksi, porkkanat viipaleiksi, sitruunaruohot ohuiksi ja purjo ronskiksi renkaiksi. Pese pavut ja leikkaa kuivat päät pois. Pese tomaatit. Laita bataatit, porkkanat,  sitruunaruohot, purjot, tomaatit ja pavut uunipataan. Murustele kaffirlimentinlehdet kasvisten joukkoon. Sekoita kookosmaito ja -kerma keskenään kulhossa ja mausta seos kalakastikkeella. Kaada kasvisten päälle ja laita pata uunin kypsymään noin 20 minuutiksi.

Kääntele broilerin rintafileet currytahnassa. Paista paistinpannulla broilerinfileepaloja kuumassa öljyssä hetki. Mausta merisuolalla ja mustapippurilla, lisää palat uunipataan ja sekoita ainekset keskenään. Jatka kypsentämistä miedommalla lämpötilalla (175 astetta) vielä noin 15 minuutin ajan.  Tarjoile keitetyn jasminriisin kanssa.

"Ai riisiäkö?" kysyi meidän kuusivuotias kuopuksemme. "No sitten mä otankin nämä puikot käyttöön!"
Iloista arkea kaikille!




lauantai 17. elokuuta 2013

Viikonlopun kukkajuttu

Päivä putiikilla hujahti vauhdilla ja nyt odotellaan kana-bataatti-kasvispataa uunista. Koukkasin aamulla kukkakaupan kautta töihin ja tulin samalla rikkoneeksi lähes viiden vuoden mittaisen gerberaboikotin. Boikotin aiheutti kyllästyminen ja harmitus siitä, etteivät kukkakauppiaat juurikaan tuntuneet uusivan valikoimiiaan. Tälläinen kerrottu, vahvan oranssinpunainen gerbera oli minulle ihan uusi tuttavuus ja sopi mielestäni kauniisti tuon violetinvärisen kukan seuraksi.





Putiikilla on juuri nyt hyvä valikoima kukkamaljakoita. Gerberat pääsivät House Doctorin muhkeaan ja selkeälinjaiseen Ruby-vaasiin ja sen lisäksi valikoimissa on paljon eri kokoisia yhdelle tai kahdelle kukalle sopivia pikkupulloja. Isot lasipullot sopivat myös kauniisti oksille ja heinille. Ruby-vaasi löytyy myös webshopista täältä.

Rentouttavaa lauantaita kaikille. Muistakaa laittaa kynttilät sadepäivän kunniaksi palamaan ja kukkia maljakkoon!

perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantaipäivä putiikilla

Terkut Keravan putiikilta. Mukava perjantainen työpäivä alkaa olla pian päätöksessä. Ihania uusia ja tuttuja asiakkaita, sisustustarpeita ja -haaveita, erilaisia elämäntilanteita, naurua ja hymyjä. Onpa mukavaa olla täällä töissä. Webshopissakin on ollut mukavan vilkasta tänään. Kiitos kaikille meillä tänään asioineille!



Becksöndergaardin huivit, kassit, ankeriaannahkapussukat ja avaimenperät löysivät paikkansa Bedmilin ihanuuksien joukosta. Huomenna jatketaan klo 10. Keravan Bedmil / Cilla's putiikissa. Hyvää perjantai-iltaa kaikille!




torstai 15. elokuuta 2013

Becksöndergaard uutuuksia

Odottavan aika on pitkä. Cilla's webshopin Becksöndergaard-huivihyllyt kolisivat pitkään lähes tyhjyyttään ja sain teiltä jo useita kyselyitä huiveista. Odottaminen kuitenkin kannatti ja saimme tänään uusia ihanuuksia. Huomisesta eteenpäin uutuudet löytyvät myös Keravan Bedmil & Cilla's putiikista.

Huivien lisäksi saimme kivoja tähtikuvioituja kangaskasseja kahdessa eri värissä. Toinen on viinipunainen ja toinen kaunis vaaleanharmaa. Molemmissa on hienot glittertähdet. Viininpunaisessa hopeanhohtoinen punasävyinen ja harmaassa lyijynharmaa tähti. Kassien koko on 42 x 48cm ja siihen mahtuu hienosti 15" laptop topatussa suojuksessa. Ihanan rento, mutta pirtsakka kassi sekä arkeen että työkäyttöön.






Muitakin uusia tuotteita löytyy valikoimista ja huiveja on vielä toinen lähetys saapumassa myöhemmin. Tänään saapuneista huiveista minun suosikikseni nousi Winter tulip -huivi. Huivia on sekä light grey että rose red -väreissä. Punasävyinen rose red näyttää tosi kivalta viininpunaisen tähtikassin kanssa. Pitäisiköhän nyt vaihtaa jo vähän sykysyisempiin sävyihin?


Cilla's Becksöndergaard tuotteet ovat esillä täällä. Millainen on sinun suosikkihuivisi? Entä joko sinä olet vaihtanut kesän vaaleammat sävyt syyskesän tummempiin ja syvempiin sävyihin?

Kiitos myös kaikille haluaisimme valokuvan kodistasi -postauksen kuvakisaan osallistuneille! Kuvia on tupasahdellut sähköpostiini mukavasti ja on ollut todella kivaa päästä kurkkaamaan koteihinne. Kilpailu on voimassa 19.8. asti, joten vielä on aikaa kuvata Cilla'sin tuotteita arjessanne. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvontaan 50€ arvoinen lahjakortti Cilla's webshopiin tai Keravan liikkeeseen.

Iloista loppuviikkoa everyone!


keskiviikko 14. elokuuta 2013

Cilla's Compagnie de Provence

Tunnethan nuo klassiset Marseille-saippuakuutiot? Käytettiinkö teilläkin "kissasaippuaa" hienopyykin pesuun lapsuuden kodissasi? Minun nuoruudessani Marseille-saippuakuutioita tuotiin joskus jopa ulkomaan matkoilta tuliaisina, kun niiden saatavuus Suomessa oli epävarmaa.

Oliiviöljypohjaisen Marseille-saippuan valmistus käynnistyi 1700-luvulla, Marseillessa Ranskan Provencessa. Se toi aikanaan paljon kunniaa ja julkisuutta alueelle, kunnes sitä alettiin valmistaa teollisesti ympäri maailmaa. Syntteettisiä ainesosia lisättiin seoksiin halvemman tuotteen aikaansaamiseksi ja Marseille-saippuan maine tehokkaana ja luonnollisena saippuana pääsi rapistumaan.

Kaksi Marseillesilaista kaverusta Pascal Bourelly ja Philippe Boigeol päättivät elvyttää alkuperäisen Marseille-saippuan perinteitä ja nosta sen takaisin ansaitsemalleen jalustalle. Compagnie de Provence syntyi 1990-luvun alussa. Yritys valmistaa korkealuokkaisia saippua- ja puhdistustuotteita moderneihin pakkauksiin puettuina. Saippuat ja pesuaineet valmistetaan lähes kokonaan kasvipohjaisista raaka-aineista, perinteisen valmistusmenetelmän mukaisesti kuparikattiloissa keittämällä.

Home Alpilles-sarjassa tuoksuvat appelsiini, greippi, viikuna ja laventeli.

Tiskiaineessa, yleispuhdistus- ja pyykinpesuaineessa on kolme eri tuoksuvaihteohtoa. 

Cilla'silla odotellaan lähipäivien aikana uusia ihanuuksia Compagnie de Provencelta. Valikoimamme täydentyy Marseille-saippuapohjaisilla kodin puhdistusaineilla, neste- ja palasaippuoilla, käsivoiteilla, tuoksukynttilöillä ja huonetuoksuilla. Kaikki tuotteet ovat korkealuokkaisia, ihanan tuoksuisia ja kaiken lisäksi todella kivan näköisiä. Arjen sulostuttajia parhaimmillaan!






Oletko sinä testannut tätä tuotesarjaa aikaisemmin? Millaisia kokemuksia sinulla on tuotteista? Sarjan nestesaippuat ja käsi- ja vartalovoiteet ovat minun omia suosikkejani vuosien takaa. Odotan malttamattomasti pääseväni käsiksi sarjan puhdistusaineisiin. Testissä ollut pyykin- ja yleispesuaine ainakin antoivat hyviä lupauksia tulevasta.

Pirteää keskiviikkopäivää kaikille vesisateesta huolimatta!