torstai 13. helmikuuta 2014

Marvis kampanja ja muita uutuksia

Uusi Marvis -suunhoitosarja rantautui uuden putiikin myötä Cilla'sin valikoimiin. Tuotesarja on otettu hienosti vastaan ja päätimme ystävänpäivän kunniaksi antaa kaikille Marvis hammastahnan (ison tai pienen) ostajille 10ml pikkutuubin kaupan päälle. Kampanja on voimassa sekä webshopissa että putiikilla 13.2. - 15.2.



Webshopiin ja putiikille on saapunut muitakin kivoja uutuuksia. Belgialaiset Tohi -suklaat ovat korkealuokkaisia luomusuklaita. Valikoimissamme on krokantilla ja merisuolalla maustettu maitosuklaa, sitruunalla ja inkiväärillä maustettu tummasuklaa ja ihanat suklaahiutaleet. Hiutaleet toimivat erinomaisesti leivontasuklaana, sulavat hyvin kuorrutus- tai suklaakastike tarkoitukseen ja niistä syntyy mitä mainioin kuumakaakao.



Uusia tuotteita on saapunut myös HK Livingiltä. Suloiset lasten pikkutuolit, ihanat kahvatyynyt ja valaisimet (vain putiikilla) toivat raikkaat tuulahduksen tullessaan. Suositut 1-2-3 naulakkokoukut palasivat valikoimiin pienen tauon jälkeen. Käykäähän kurkkaamassa uutuudet täältä: klik.






2 kommenttia: