keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän lahjaideoita

Joko olette miettineet ystävänpäivälahjoja ystäville ja rakkaimmillenne? Cilla's valikoimista löytyy paljon kivoja lahjaideoita. Minä ajattelin viedä siipalleni tuollaisen rakkauskortin ja ihkua Marvis Amarelli Licorice hammastahnaa. Muistaiskohan se pusutella sitten vähän enemmin?

Marvis Amarelli Licorice tahnat 4,50/8,90€ Ros Shiers I Love You -kortti 3,50€.

Itselleni voisi toivoa Becksöndergaardin suloisen mustavalkoisen sydänhuivin oransseilla piristysraidoilla. Tai sitten tuon ihanan Love -julisteen Ros Shiersin signeerauksella varustettuna. 

Becksöndergaard puuvillahuivi 39€

Ros Shiers Love -juliste 59€

Piristyslahjaksi kaverille voisin ostaa Lilly's Eco Clean -sarjan sitruunantuoksuisen käsitiskiaineen tai  patukallisen rakkautta Love Choc -raakasuklaan muodossa. Raakasuklaan kanssa tarjoaisin kupillisen vastajauhettua Helsingin Paahtimon kahvia.


Lilly's Eco Clean tiskiaine 5,70€

Love Choc raakasuklaapatukka 3,90€

Helsigin Kahvipaahtimo Nro 3 9,90€ ja Nro 4 10,90€
Tervetuloa myös piipahtamaan lahjaostoksilla Cilla's putiikilla, osoitteessa: Viipurinkatu 8, 00510 Helsinki. Olemme avoinna seuraavasti:

ti-ke 10-15
to-pe 10-18
la 10-15

8 kommenttia:

  1. ihania tuotteita putiikki täynnä, jos ensi viikko menee putkeen niin voisin vaikka tulla käymään tutustumassa liikkeeseen kameran kanssa.

    VastaaPoista
  2. Ai ne kahvit on siellä jo ja täytyy tulla hakemaan ja ostinkohan jo kaikki suklaat. Yksi patukka enää jäljellä . ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juu unohdin sulle kiireessä mainita kahveista. Suklaat on melkein loppu, mutta uusi tilaus tulee toivottavasti jo huomenna. Laitan sulle viestiä, kun ovat saapuneet. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina, kiva kuulla jos osuivat makuusi! <3

      Poista