keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hyvin ansaittu vapaapäivä

Jos on juossut kevätjuhlasta ja sukujuhlasta toiseen, pistänyt kesäshoppia pystyyn, työstänyt monen moisia strategioita, rekrytoinut kesätyöntekijän ja tukka takatalvituulessa hulmuten purkanut tavarakuormia Viipunkadun tuulitunnelissa, tuntee ansainneensa yhden arkivapaan. Ihan nopeasti meinasin kuitenkin vilauttaa eilen ja tänään putiikille saapuneita uutuuksia.

Ihania käsinpainetusta puuvillasta valmistettuja toilettilaukkuja, tyynynpäällisiä, hammam-pyyhkeitä ja marokkotossuja saapui eilen. Pieni maistiaiserä uudelta tavarantoimittajalta, joka löytyi Instagramista hiljattain. Mitäs pidätte?







Hetken aikaa lopussa olleita metallilankakoreja saapui tänään House Doctorilta iso erä. Pieniä ja suuria on jälleen saatavilla. Samaisessa lähetyksessä oli paljon muutakin kivaa, kuten supersuosittuja raidallisia pyykkikasseja.

Ja sitten vielä kotikylpylään sopivaa ylellistä, tehokasta ja kauniisti pakattua luonnonkosmetiikkaa. Tästä kerron teille heti lisää, kun saan maahantuojalta kuvia tuotteista. Jos et malta odottaa, voit käydä kurkkimasta näitä ennakkoon Viipurinkadun putiikin näyteikkunasta. Kauniit putelit seisovat odottamassa esittelyä uudessa kosmetiikkahyllyssä.

Iloista ja rentouttavaa pyhäpäivää myös teille kaikille. Minä pujahdan nyt perheen jatkoksi saunaan lämmittelemään viluisia varpaitani. Huomenna kotoillaan ja levätään, mutta perjantaina putiikki ja putiikitar ovat taas asemissa heti klo 10. Tervetuloa!




6 kommenttia:

  1. Voi että, näyttää todella ihanilta kaikki nämä uutuudet! Nuo tossut etenkin, ah♥ Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinäkin tykkäät. Aurinkoista viikonloppua sinne myös! <3

      Poista
  2. Olet ollut ahkera ♡
    Ihania uutuuksia. Mukavaa vapaa päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kuulostaa melko ahkeralta tuolla tavalla lueteltuna. Unohdin muuten mainita luomukananmunien toimitusmyynnin käynnistämisen. Laitahan viestiä, jos haluat tuoreita luomunia suoraan kanalasta. :) Mukavaa päivää Sannaselle myös! :)

      Poista
  3. Hyvin ansaittu vapaa! ja ihanan näköisiä juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Ihanaa kuulla, että muutkin tykkäävät näistä. Iloista viikonloppua ja tervetuloa käymään Viipurinkadulla. :I

      Poista