lauantai 30. toukokuuta 2015

Ihanaa lomaa kaikille lomansa aloittaneille!

Ja suurenmoiset onnittelut myös kaikille valmistuneille! Juhlapäivä on tulvinut aurinkoa ja iloisen kesäistä väreilyä. Kaupungilla näkyi paljon ihmisiä kesäisen juhlavissa vaatteissa ja innostuimme kuvaamaan sen johdosta kesän aloitukseen sopivia tuotteita valikoimistamme.

Topit, t-paidat ja kesämekot paljastavat talven ajan vaatteiden alla hautunutta ihoa ja nyt on hyvä aika kuoria iho pehmeäksi ja raikkaaksi. L:a Bruketin ihanissa suolakuorinnoissa on mukana luonnollisia öljyjä, jotka hoitavat ja jättävät ihon ihanan hehkuvaksi. Valikoimissamme on sekä ruusun- että eukalyptuksen tuoksuiset vaihtoehdot.

Kuorinnan jälkeen kannattaa sipaista iholle Jurliquen Sunless Tanner -itseruskettavaa voidetta, mikä taikoo hetkessä kauniin hehkuvan ihon. Muista myös käyttää aurinkosuojaa heti alkukesästä, vaikket vielä aurinkorannalla makoilisikaan. Jurliquelta löytyy myös herkullisen tuoksuinen sekä ihoa hoitava ja kosteuttava After Sun -voide.Kesämökeille ja kesäkoteihin sopii kesäiseksi aromateriapiasaippuaksi Cilla's KÄSI seetripuu-salvia käsisaippua. KÄSI sopii hienosti myös suihkusaippuaksi. Seetripuun lämmin ja juureva tuoksu yhdistyy salvian yrttiseen raikkauteen. Iho jää ihanan tuoksuiseksi ja mieli virkistyy samalla.


Vartalonihon hellimiseen sopii täydellisesti Jurliquen Lemon Body Oil. Ihanan ohut ja hyvin imeytyvä varatolöljy tuoksuu raikkaalle sitruunalle ja on varsinainen kesäajan must-tuote. Kasvojen iholle löytyy useita tehokkaita ja ylellisiä kuorintoja ja naamioita. Kosteustasapainosta huolehtiminen kannattaa ottaa ohjelmistoon heti alkukesästä, kun aurinko ei vielä ole päässyt kuivattamaan ihoa.Kesäisen raikas tuoksu syntyy kotiin Isle Of Wolfe -sarjan luonnonvahapohjaisilla tuoksukynttilöillä. White Tea And Linen on kuin tehty tunnelmallisiin kesäiltoihin. Jalkaan sujautetaan tietysti OZT Shoesin pellavaiset espadrillokset ja kesätunnelma alkaa olla kohdillaan.Kaikille meille vielä työarjessa jatkaville toivotamme nautinnollista kesälauantaita. Muistetaan nauttia kesästä ja sen lempeydestä vaikka arjen tohinat vielä ovatkin päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti