torstai 14. toukokuuta 2015

Pikkunorsun julisteet ja kortit tulevat taas / ARVONTA

Viipurinkadun putiikilla viime keväänä pistäytyneet muistavat varmasti suloiset lastenlaulujulisteet ja -kortit. Suosituin taisi olla Tuiki, tuiki tähtönen ja minun oma suosikkini Elefanttimarssi (yksi pieni elefantti marssi näin...). Näitä suloisuuksia on tulossa meille lauantaina lisää ja laitamme ne nyt myös Cilla's webshopiin myyntiin.


Pikkunorsu -tuotemerkin alle kuuluvien julisteiden ja korttien takana on helsinkiläinen pienen pojan äiti, Outi. Laulua harrastava Outi teki poikansa huoneeseen julisteen Tuiki, tuiki tähtönen -laulusta ja innostui tämän johdosta pohtimaan voisiko muistakin lauluista tehdä julisteita. Tästä oivalluksesta syntyi ihana Pikkunorsu -yritys.

Lastenlaulujen laulaminen lapsille kuuluu varmasti lähes kaikkien perheiden arkeen. Uusia hienoja teoksia tulee kiitettävästi markkinoille, mutta minusta on hienoa, että näitä perinteisiä lauluja pidetään yllä. Mikä olisikaan parempi muistutus lauluista ja niiden laulamisen tärkeydestä kuin suloinen taulu seinällä.
Outi on suunnitellut kaikki taulut ja hänen ystävänsä Maria vastaa tauluissa seikkailevien eläinkavereiden kuvituksesta. Julisteet ja kortit painetaan Studio Uniccossa Helsingissä ja tuotteilla on Avainlippu- ja Design From Finland-tunnukset.

Outi on itse paikalla tulevana lauantaina 16.5. Cilla's Viipurinkadun putiikilla klo 12.00 - 14.00 esittelemässä töitään ja signeeraamassa niitä. Ravintolapäivän kunniaksi luvassa on myös lastentauluihin sopivaa herkkutarjoilua. Kaikkien päivän aikana käyneiden kesken arvomme yhden Pikkunorsun suloisen 30 x 40 cm kokoisen lastenlaulujulisteen. Kannattaa siis poiketa Viipurinkadulla lauantaina!

Kaikkien tähän blogiin tai Cilla's Facebook -sivuille kommentoineiden kesken arvotaan myös yksi 30 x 40 cm kokoinen lastenlaulujuliste. Kommentoi mielestäsi ihaninta julistetta ja osallistut arvontaan. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi jos kommentoit anonyyminä. Arvonta-aika päättyy 17.5. sunnuntaina. Onnea matkaan kaikille arvontaan osallistuville!

Kaikki kuvat ovat Pikkunorsun.
19 kommenttia:

 1. Ihanin juliste on minunkin mielestä elefanttimarssi. Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat mukavia mutta ehkä se veturi olisi se.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nukkumatti olisi ihana pinnasängyn yläpuolella.

  VastaaPoista
 4. Pienenpieni veturi <3

  Kaikki on kyllä tosi kivoja!

  VastaaPoista
 5. Joka ilta kun lamppui sammui, niin lauloin Sinistä unta pojilleni eli sen voisin edelleen ripustaa heidän seinälleen, vaikka ovat jo teini-ikäisiä, eivätkä tahdo äidin enää laulavan :)

  VastaaPoista
 6. Pienen pieni veturi on ihana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Pienen pieni veturi on ihana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tuiki tuiki tähtönen on yksi pojan lempparilauluista.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Elefantti on minun mieleeni. :)
  taina_h@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. ELEFANTTIMARSSI

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Nukkumatti heinäkuussa syntyvän esikoisen pinniksen yläpuolelle ois ihana!
  Nimim. Murmeli (lonkero83@hotmail.com)

  VastaaPoista
 12. Emäntä ilmoitti että Nukkumatti pienen prinsessamme huoneen seinälle :)
  (ile-75@hotmail.com)

  VastaaPoista
 13. Sininen uni olisi meidän suosikki!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Sininen uni on meidän suosikki.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Päivänsäde & menninkäinen on meidän perheen unilaulu ja sen jos saisi tälleen taululle tyylikkäästi ja lastenhuoneen seinälle niin olispa ihana <3

  VastaaPoista
 16. Tuiki tuiki tähtönen.�� mandi_991@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Yksi pieni elefantti keräämässä kavereita matkaansa - ihana ajatus. - Mira (pelomira@gmail.com)

  VastaaPoista