sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13. Lukku: Kaunis juustotarjotin

Joulunpyhien sekä joulua edeltävinä glögikutsuiltojen tarjoiluun syntyy helposti herkullista tarjottavaa juustoista. Cilla's kattaus-kategoriasta löytyy paljon kauniita tarjoiluastioita jouluisten juustotarjottimien rakentamiseen. Marmorilaudat ovat pitkään olleet suosiossa ja tällä hetkellä valikoimissamme oleva harmaan sävyinen sopiikin erinomaisesti juustojen alustaksi.



Suolaa- ja hunajaa blogin Jonna teki kauniin juustotarjoilun Bloomingvillen marmorilaudalle ja tarjoili sen kanssa hunajapähkinöitä. Kauniiseen House Doctorin lasipurkkiin valmistetut  hunajapähkinät toimivat oivina joulumuistamisina vaikka naapureille joulukukan sijaan. Ihania pieniä aluumiinivateja on myös saatavilla. Ne sopivat mainiosti esim. glögilisukkeiden tai pienten makeisten tarjoiluun. Lue Jonnan postaus täältä: Suolaa ja hunajaa blogin hunajapähkinät. 



Cilla'silla valmistaudutaan vilkkaaseen putiikkipäivään Viipurinkadulla. Putiikki on avoinna tänään klo 12.00 - 16.00. Lämpimästi tervetuloa jouluisille ostoksille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti