torstai 3. joulukuuta 2015

3. Luukku: Helppo Glögisiirappi



Glögisiirappi on helppo valmistaa ja lisätä sellaisenaan esimerkiksi juustojen päälle tai ainesosaksi jouluisiin leipomuksiin. Lisää käyttöehdotuksia, kuten kuvan glögipäärynöiden reseptin, löydät täältä. Itsetehty purkitettu glögisiirappi on myös ihana idea jouluviemiseksi.

Helppo Glögisiirappi
25 min

5 dl valmista alkoholitonta glögiä
5 dl sokeria
Mausteita maun mukaan

Lisää ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuutin ajan. Voit lisätä joukkoon makusi mukaan esimerkiksi mausteneilikoita, kanelia tai kardemumman siemeniä. Nosta pois liedeltä ja anna jäähtyä ennen purkitusta. Lisää leipomuksiin ja muihin herkkuihin makusi mukaan.




Joululahjaksi tai muuksi jouluviemiseksi glögisiirapin purkitat kauniisiin House Docotorin Soho lasipurkkeihin. Normaalihinta 5,90 € nyt 4,70 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti