lauantai 5. tammikuuta 2013

Pääkalloista särmää sisustukseen


Pääkalloja vilahtelee enenevässä määrin muoti- ja sisustuslehdissä. Alunperin pääkallosymbolia on käytetty kuvataiteessa muistuttamassa siveellisestä, terveellisestä ja kunnialliallisesta elämästä kuolemanpelkoon viitaten.


Skull with butterflies ja Papillon julisteet.

Dead sexy tuoksukynttilä ja meikkipussi

Laughing skulls huvit


Cilla's webshopissakin esiintyy pääkalloja eri muodoissaan. Minulle ne edustavat lähinnä leikkimielistä, rokkihenkistä iloittelua harmaan arjen keskellä. Taidanpa vähän myös taisteilla tuota tätiytymistä vastaan pääkalloaiheisilla huveilla ja sisustuselementeillä. Miksei niillä voisi myös hakea vauhtia tähän juhlakauden jälkeiseen, siivompaan elämään.Joko sinulla on pääkalloja koristeena kodissasi tai vaatetuksessasi? Vai kammoatko ajatustakin moisista? Kirjoita kommenttisi tähän postaukseen ja osallistu Tokyomilkin Dead Sexy tuoksukynttilän arvontaan. Upea kynttilä peltikotelossa kohentaa pyhienjälkeisen väsähtäneen olotilan välittömästi! Kommetoi blogissa tai Cilla's Facebook-sivuilla 19.1. mennessä. Muistathan käydä myös webshopissa kurkkaamassa kalloja ja muita ihanuuksia: Cilla's feel good webshop

Loistavaa loppiaista!9 kommenttia:

 1. Meillä pääkalloja esiintyy 6.v. poikani huoneessa. Mutta tollainen huivi voisi olla seuraava ostoni Cillan ihanasta putiikista :)

  Mukavaa viikonloppua - kisassa mukana :)

  Terkuin. Vanilijan Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Sanna, eiks olekin ihana? Tuo beigepohajinen sopisi sinulle takuuvarmasti! :)

   Poista
 2. Mulla on yksi tuollainen pääkallo koriste, johon voi esim. ruukkukukan laittaa päälle. ostin sen joskus jonkun liikkeen loppuunmyynnistä. Hieno on ja käsityönä tehty.

  x_unrated (at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Zeepra, kiitos kommentistasi! Koriste kuulostaa mielenkiintoiselta, en usko nähneeni sellaista aikaisemmin. Usein noista aleista ja loppuunmyynneistä löytyykin jotain ihan helmiä! :)

   Poista
 3. Vaatteissa ja koristesineissä löytyy. Kallot olivat nuoruudessa kovassa käytössä, mutta löytyy niitä vieläkin ;). Toivottavasti tuoksukynttilä tuoksuu yhtä hyvältä kuin näyttää :).

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maruska kommentistasi! Tuoksukynttilässä on jännittävä, mausteisen lämmin tuoksu. Tuoksu sopii hyvin tuohon dramaattiseen ulkoasuun. Tsemppiä päivään! :)

   Poista
 4. Kyllä vain löytyy kalloja kotoa. Näkyvin niistä on Jukka Siikalan öljyvärimaalaus, jossa on suuri tummasävyinen perhonen jonka keskiruumiina on pääkallo. Rakastan sitä taulua, ja sen seuraan tuo kynttilä kyllä sopisi erittäin hyvin :)

  Eeva
  Yleiset(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva kommentistasi. :) Toivotaan, että onnetar on suosiollinen!

   Poista
 5. Multa ei taida löytyä mitään pääkallokoristeista juttua, joten ehkä tuollaisesta kynttilästä olisi hyvä aloittaa ;)

  VastaaPoista