tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kuninkaallisia vauvauutisia

Aamupäivän uutiset ovat tulvineet riemastuttavia vauvauutisia Britteinsaarilta. Onnea Kate ja Willian pikkuprinssin johdosta!

Cilla'silla ollaan innoissaan uudesta kuninkaallisesta. Vauvan syntymän kunniaksi haluamme hemmotella suomalaisia vauvoja ja annamme the Organic Companyn suloisista vauvapyyhkeistä ja pitkistä ruokalapuista 15% alennuksen. Syötä koodi PIKKUPRINSSI alennuskoodiksi. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 28.7. asti.


Vauvapyyhe on kaunista, skandinaavisen raikasta ristikkäisvohvelikudosta. Pyyhe on erittäin imukykyinen ja se kuivuu nopeasti. Vauvapyyhkeessä on huppu ja se on helppo kääriä vauvan ympärille. Yläosassa on puuvillavuori, joka tekee siitä ihanan pehmeän ihoa vasten. Pyyhettä löytyy sekä vaalean- että tummanharmaana. Materiaalit ovat sertifioitua (GOTS) luomupuuvillaa.

 

Pitkä ruokalappu on kalanruotokuosiin kudottua sertifioitua (GOTS) luomupuuvillaa ja sen takana on puuvillakangasvahvike. Ruokalapun pituus on 55cm ja se ulottuu hyvin taperoikäisten syliin ja suojaa myös housuja / hametta ruokaillessa. Ruokalappuja löytyy useissa eri väreissä, kuten raikkaan punaisena ja pikkuprinsseille sopivana turkoosina. Tästä pääset kauppaan tutkimaan koko valikoimaa: klik.

4 kommenttia:

  1. Tuo ruokalappu on niin kätevä! Suosittelen lämpimästi! :)
    :) Taru

    VastaaPoista
  2. Minäkin allekirjoitan ruokalapun kätevyyden - on kulkenut kesäreissut mukana hoitolaukussa ja nähnyt mummolat, ravintolat ja huoltoasemat, ja se suojaa mainiosti myös pienen ruokailijan housuja pituutensa vuoksi!

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva kuulla Niinuska, kiitos! Teillä vaikuttaakin olleen mukavan aktiivinen kesä pikkuisen kanssa. :)

    VastaaPoista