torstai 27. maaliskuuta 2014

Aamukahvit kauniissa kodissa

Sain eilen kutsun aamukahveille. Oli kuulema tarjolla raaka-sitruunatorttuakin, enkä kyennyt kieltäytymään.  Harvinaisia ovat moiset kyläänkutsut arjen tohinoiden keskellä. Usein keskitytään lähinnä murehtimaan sitä, miten kivaa olisi tavata, jos vaan aika riittäisi. Pikainenkin aamukahvitapaaminen tuo kuitenkin paljon hyvää mieltä tullessaan ja virittää päivän ihanan energiselle vaihteelle.

Ystävättäreni asuu perheensä kanssa kauniissa asunnossa meren äärellä. Huoneisto suorastaan kylpi aamuisessa auringonvalossa ja kauppias ilahtui kun oman putiikin tuotteita oli kauniisti esillä. Vai mitäs sanotte Hübschin sinisestä tyynystä terassin sohvalla? Entä House Doctorin mustasta rottinkikorista lankakerien säilytysastiana, tai HK Livingin nappinaulakosta ja Iris Hantverkin pölyharjasta keittiössä?

Perheen poika oli saanut äskettäin Hübschin puisen säilytyslaatikon pikkuautoillensa. Laatikko toimi tähän tarkoitukseen hienosti, mutta siinä oli yksi ongelma. Se ei riittänyt alkuunkaan pienen miehen komealle autokokoelmalle. Vein mennessäni kaverille uuden laatikon. Nyt pitäisi riittää, tosin epäilen ettei kovin pitkäksi aikaa. Sen verran innokkaasta automiehestä tuntuu olevan kyse.


Kiitos ystävä-ihanainen virkistävästä aamuhetkestä ja herkullisesta sitruunatortusta. Pistähän reseptiä tulemaan. Aurinkoiset torstai-illan toivotukset kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti