torstai 20. maaliskuuta 2014

Torstain tunnelmia

Hain tänään tulevan viikonlopun kunniaksi Helsingin Kahvipaahtimolta uunituoreet kahvit ja mukaan tarttui myös kukkakaupasta iloa ja väriä putiikille. Ihanat anemoniat pääsivät näyteikkunaan kahvien kaveriksi, sävy sävyyn kun sattuivat olemaan.




Ikkunaan pääsi myös Hübsch -uutuuksia. Tyynyistä löytyy ihanan tyylikkäitä sekä iloisen leikkimielisiä malleja. Kierrätyslasiset kukkavaasit ja tuikkukupit ovat rennon tyylikkäitä. Puiset, pyörillä varustetut säilytyslaatikot sopivat monenlaisten tavaroiden säilytykseen ja ovat jotenkin todella sympaattisen oloisia. Pidän myös todella paljon sinkkisistä isokokoisista koreista, jotka ovat onnen omiaan esimerkiksi tyynyjen ja huopien säilytykseen.




Mukava uusi tuttavuus tämä Hübcsh ja tuntuisi sopivan mainiosti muuhun Cilla's valikoimaan. Vai mitäs olette mieltä? Muistattehan muuten osallistua tilaa uutiskirje -arvontaan täällä: klik. Rentouttavaa torstai-iltaa kaikille!







8 kommenttia:

  1. Tosi ihanat lilan sävyt ekoissa kuvissa!
    ja Hübcshin tuotteet näyttävät kivoilta nekin :-)

    VastaaPoista
  2. Uudet tuotteet näyttävät tosi kivoilta!!! Tykkäilen! Tuollainen kori olisi tosiaan loistava tyyny-/vilttisäiltykseen tai vaikka lasten pehmoleluille:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kuulla, että sinäkin pidät näistä! Noihin koreihin liittyy sellainen hassu juttu, että luulin tilaavani sellaisia roskiksen kokoisia ns. normikokoisa koreja. Taisin lukea kokomerkinnän tilausvaiheessa vähän huolimattomasti. Tämä vahinko sai onneksi hyvän lopun. :)

      Poista
  3. Kiitos Heidi! Nuo anemoniat (toivottavasti ovat niitä :)) ovat todella upeita väriltään ja muodoiltaan. Livenä oikeasti aika paljon sinisempiä kuin kuvassa.

    VastaaPoista
  4. Kaunista. Ensi viikolla saan toivottavasti (!!) kuulla hyviä uutisia ja sitten tulenkin visiteeraamaan sinua ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja voi miten jännittävä viesti. Pidän peukkuja ja varpaita pystyssä! :)

      Poista
  5. Ihania uutukaisia! Korit, tyynyt ja puiset laatikot - <3

    VastaaPoista