sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Cilla's Kauneusviikko ja naistenpäivän ruusut

Ihaninta naistenpäivää kaikille teille upeille naisille! Viipurinkadun kivijalkaputiikki palvelee tänään klo 12-16 ja samalla käynnistyvät Cilla's Kauneusviikot. Kauneusviikkojen aikana tuomme esille valikoimissamme olevia upeita kosmetiikkasarjoja ja luvassa on myös kampanjoita.

Sunnuntain kunniaksi esittelemme tänään amerikkalaisen RMS Beauty -sarjan meikkituotteita. Sarjaa esiteltiin aikaisemmassa Cilla's RMS Beauty -postauksessa. Saimme juuri sopivasti täydennystä sarjan tuotteisiin ja suosittua Living Luminizer -hohtovoidetta on jälleen saatavilla. Esittelypäivän kunniaksi annamme 15% alennuksen sarjan tuotteista. Alennus aktivoituu webshopissa koodilla: RMS. Tästä pääset webshopiin tutustumaan tuotteisiin: RMS Beauty.



Puotipuksu viimeistelee vielä aamukahvinsa ja lähtee sitten pian putiikille valmistelemaan päivää. Alkuperäisenä ajatuksenani oli kurvata kukkatukun kautta ruusuostoksilla, mutta päätin kuitenkin jättää naistenpäivän ruusut tällä kertaa ostamatta. Lahjoitamme naistenpäivän aikana putiikilla vierailleiden ja webshopissa ostoksia tehneiden ruusurahat UN Womenin keräykseen. UN Women on YK:n tasa-arvojärjestö, minkä tavoitteena on saavuttaa maailma, jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Sydämellisesti tervetuloa naisten ostoksille tänään!















2 kommenttia:

  1. Hyvää Naistenpäivää ja onnellista puotipäivää myös!

    VastaaPoista
  2. Suuret kiitokset Eeviregina ja onnellista Naistenpäivää sinulle myös! :)

    VastaaPoista