lauantai 10. tammikuuta 2015

Cilla's julisteet ja postikortit

Lupasin aikaisemmin täydennystä julisteiden ja postikorttien tuotevalikoimaan. Verkkokaupan tilastojen mukaan niitä käydään useasti tutkailemassa ja olen tuntenut pistoksia rinnassa siitä, ettei tähän kategoriaan ole tullut hankittua mitään uutta pitkään aikaan.

Muistattako vielä aikaisemmilta ajoilta hollantilaisen Paqhuisen ihanat sistusjulisteet ja postikortit? Näistä Do Small Things With Great Love -juliste taisi olla suosituin. Pidän todella paljon Paqhuisen sympaattisesta ja kodikkaasta grafiikasta ja täytyy tunnustaa, että minulla on ollut jo vähän ikävä näitä. Viimeinen, putiikin tuulikaapissa mallikappaleena ollut Do small things with great love -juliste (sopii hyvin myös Cilla's motoksi) lähti uuteen kotiin loppu syksystä.Nyt näitä symppiksiä on tulossa meille ihan pian lisää. Uusina versioina tulevat I love you to the moon and back sekä Let's camp under the stars -julisteet. Molemmat sopivat mielestäni mainiosti myös lastenhuoneisiin. Kortteihin tulee myös kivat Hello little boy ja Hello little girl -onnittelukortit.


Mitäs pidätte näistä hollantilaiseten ystävysten Femken ja Karljin teoksista? Osuvatko sinun sisustusmakuusi ja jos niin mikä on suosikkisi? Tuotteiden pitäisi olla meillä ensi viikon (vko 3) aikana ja ne ovat jo ennakko-ostettavissa webshopissa, klik. Postitukset lähtevät heti, kun tuotteet ovat saapuneet. Iloista viikonloppua!

*kaikki kuvat ovat valmistajalta


1 kommentti: