perjantai 30. tammikuuta 2015

Cilla's Miiko

Uusi kotimainen tuotemerkki Miiko on saapunut Cilla'siin. Miiko edustaa hyväntuulista muotoilua, laadukkaita materiaaleja, käytännöllisyyttä ja käyttömukavuutta. Miikon luoja on ennen kaikkea kuvantekijä, mikä näkyy tuotteiden persoonallisessa tyylissä.

Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita. Materiaaleina käytetään luonnonmateriaaleja, kuten puuta, nahkaa ja villaa. Ihania ja kestäviä kotimaisia sisustustuotteita. Ihan kuin tehty meille, eikö vaan? Tuotteet löytyvät webshopista täältä: Made in Finland.Cilla's valikoimiin tuli upeita koristetyynyjä ja keittiötarvikkeita. Tarjottimissa, leikkuulaudoissa ja pannunalusissa on kivoja luontoaiheita, kuten koivumetsikköä ja metsälintuja. Kauniisti kuvitetut leikkulaudat kannattaa kiinnittää seinälle keittiön kaunistukseksi.

Mitäs sanotte näistä tuotteista? Minua puhuttelee teemojen luonnolisuus, mikä tulee hienosti esille tuotteissa. Siksi varmaankin sopivat niin kivasti suomalaisiin koteihin. Sarjan luoja Sanna on paikalla Cilla's Viipurinkadun putiikilla keskiviikkona 4.12. klo 15-18. Tervetuloa tapaaman Sannaa ja kuulemaan lisää tuoteista.Siinä tuli samalla vähän ensimakua tulevan, eli putiikin synttäriviikon tapahtumista. Teemoja ja kampanjoita (myös webshopissa) on luvassa lähes jokaiselle viikonpäivälle. Kerromme kampanjoista lisää viikon mittaan.

Sunnuntaina 1.2. olemme avoinna klo 12-16 ja toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi käynnistämään synttäriviikkoa kanssamme. Kaikkien viikon aikana putiikissa vierailleiden ja webshopista tilanneiden kesken arvotaan hienoja tuotepalkintoja. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti