keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Tyyliä kylpyhuoneeseen, eli Marvis- ja L:a Bruket päivä

Cilla's avajaisviikko jatkuu huomenna kylpyhuone -teemalla. Tuotesarjoista parrasvaloihin nostetaan Marvis ja L:a Bruket. Kampanjaetuina kahden Marvis -tuubin ostaja saa kaksi 10ml pikkutuubia ja L:a Bruketin käsi- ja kylpysaippuan ostaja 30ml sitruunanruohon tuoksuisen nestesaippuan kaupan päälle. Tuote-edut ovat voimassa torstaina 10.4. putiikilla ja webshopin tilauksissa. Tästä pääset ostoksille webshopiin, klik.



Marvis hammastahnat ja -harjat ovat melkoisen uusi tuttavuus Cilla's valikoimissa. Superihanat lakritsin-, kanelin-, inkiväärin- ja mintun makuiset tahnat ovat omaa luokkaansa. Ne eivät pelkästään maistu hyviltä, vaan tekevät kylppäristä todella tyylikkään. Sarjan maahantuojan edustaja Pipsa vierailee huomenna Viipurinkadun putiikilla klo 15. - 18.00. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin. 



L:a Bruket on puolestaan ollut Cilla's valikoimissa alusta asti. Ruotsalaisessa kylpyläkaupungissa käsinvalmistetut kotikylpylätuotteet ovat valloittaneet suomalaisten sydämet. Cilla'silla on hyvä valikoima sarjan tuotteita ja olet lämpimästi tervetullut putiikille kokeilemaan ja tuoksuttelemaan näitä ihanuuksia. 

Muistattehan myös avajaisviikon arvonnan. Kaikkien putiikilla käyneiden kesken arvotaan runsaasti upeita palkintoja. Palkintoina on mm. Bloomingvillen kaunis teepannu, Marvis- tuotepaketti, L:a Bruket käsi- ja kylpysaippua ja käsivoide, Helsingin Kahvipaahtimon kahvia, The Organic Companyn keittiötekstiilejä ja Becksöndergaard huivi. Kannattaa siis ehdottomasti tulla piipahtamaan putiikilla. 

3 kommenttia:

  1. Molempien sarjojen tuotteita koristaa kylppäriä, ei malta vaan käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Retromoderni, sopivat varmasti hienosti teille. Ota käyttöön vaan, aamutkin tuntuvat energisemmiltä. :) Aurinkoa päivääsi!

      Poista
    2. Ja Marviksen hammastahnatuubi näyttää paremmalta ruttuisena kuin suorana pötkönä ;)

      Poista