Tattari on verrattain uusi tulokas leipätuotteissa Suomessa, mutta sitä pitäisi kyllä nostaa enemmin jalustalle. Proteiinirikas viljatatar-kasvin siemen sisältää paljon magneesiumia, kalsiumia, kuitua ja B-vitamiineja. Paljon hyviä ominaisuuksia sekä muksuille, että meille isommillekin tarjottavaksi. Olen käyttänyt tattaria aikaisemmin seuraavissa resepteissä: jouluinen siemenleipa ja havikki banaanikakku
Tomaattikeksit
Leikkaa makeita (luomulaatuisia) kirsikkatomaatteja neljään osaan. Sipaise maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia) keksin pintaan. Nosta tuorejuuston päälle keko tomaattilokoja ja ripsauta hyvää puhdasta merisuolaa pintaan. Koristele basilikanlehdillä.
Avokadokeksit
Kuori ja siivuta avokado. Sipaise maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia) keksin pintaan. Nosta tuorejuuston päälle avokadosiivuja. Koristele herneenversoilla.
Omena-vadelmakeksit
Herkullista vappuviikkoa kaikille!
herkullisen näköistä! kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaKiitos Heidi! Iloista vappua sinulle ja perheellesi :)
Poista