MIKÄ ON CILLA'S


Cilla's on verkkokaupasta, putiikista, blogista ja maahantuonnista muodostuva yritys, joka on syntynyt omistajansa, Cillan intohimosta iloisempaa, herkullisempaa ja kauniimpaa arkea kohtaan. Syömällä hyvää, hyvässä seurassa ja kauniissa ympäristössä tullaan onnellisemmiksi!

Cilla's Feel Good Webshop tarjoaa estetiikkaa ja arjen pieniä iloja suomalaisiin koteihin kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Suurin osa tuotteista on joko ekologisesti tuotettuja, työllistävät kehitysmaiden asukkaita tai ovat raaka-aineiltaan kestävän kehityksen periaatteen mukaisia.

Sisustusta pitää voida muuttaa fiiliksen mukaan, ei vain silloin, kun siihen voi investoida rahaa. Sisustaminen ei tarkoita pelkästään uuden sohvakaluston tai verhojen hankkimista. Myös iloinen ja leikkimielinen kattaus on sisustamista. Pienet arjen sulostuttajat luovat moninkertaisesti iloa ympäristöömme!Cilla's valmistaa Cilla's tuotemerkin alla ekologisia ja sisustuksellisia kodin pesuaineita ja tuo maahan tanskalaisen The Organic Companyn sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettuja kodintekstiilejä. Lisää tietoa tuotteista löytyy blogin etusivun yläpalkeista.


Cilla Stenbäck
cilla@cillas.fi
+358 44 222 0269

Tervetuloa Cilla'sin maailmaan!

Cillan kuvasi Sini Pennanen, Sininen Kuva / www.sininenkuva.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti