perjantai 7. syyskuuta 2012

Villinä violetista ja uusista kujeista!


Auringonvalon taittuessa lämpimämpään tulee hinku syvempiä ja syksyisempiä värejä kohtaan. Kesän ohuet pastellit alkavat tuntua haljuilta. Tänä syksynä olen haksahtanut pahemman kerran violettiin ja kaikkiin sen sävymaailmaan sointuviin väreihin, kuten fuksiaan, purppuraan, munakoisoon, luumuun ja jopa pinkkiin.

Syksyn juurevat sävyt näkyivät myös sisustusalan messuilla Tukholmassa. Tummaan liilaan ja fuksiaan yhdistettiin runsaasti mm. sammaleen vihreää. Miten ihania ja luonnollisia säyvjä. Ihan samoja kuin torien vihannes- ja kukkatiskeillä.


Torilta se syksyn teemaidea syntyikin. Sammaleen vihreää ja munakoisoa! Cilla’s Feel Good Webshopin ensimmäinen trendimallisto on saanut alkunsa. Ai mikä ihmeen Feel Good Webshop?

On aika raottaa verhoa ja paljastaa salaisuus. Ajattelin jakaa tämän ihan ensimmäiseksi teidän, rakkaiden lukijoideni kanssa.  Syksy tuo mukanaan uusia kujeita elämääni, kun Cilla’s Feel Good Webshop avataan lokakuussa.

Tämän inspiraatiokuvani on bongattu Pinterestistä.

Olisi helppoa aloittaa kertomalla kuinka toteutan pitkäaikaista unelmaani. Toki teen sitäkin, mutta minulla on myös ihan rationaaliset syyt webshopin perustamiseen. Olen tuskastunut siihen, miten hankalaa mm. piensisustustuotteiden hankkiminen voi välillä olla. Sisustusliikkeitä on yllin kyllin, mutta tuntuu, että niiden tarjonta on melko samantyylistä. Viime vuosien maalaisromanttinen ja New England -tyylit ovat ihania, mutta eivät sovi meidän suoralinjaisen talomme sisustukseen. Skandinaavinen design hivelee silmääni, mutta menee usein yli budjetin.

Esteetikkona saan paljon iloa ja energiaa elämääni kauniista arjen esineistä, kuten syksyn sävyyn sopivista yrttiteepurkeista, puhelimen suojuksesta tai vaikkapa sävyihin kauniisti sointuvasta kynsilakasta. Idea ja kuva on mielessä, mutta tuotteiden metsästämiseen menee paljon aikaa ja hankinta on usein aika hankalaa. Vaan eipä ole enää, sillä olen valinnut Cilla’sin mallistoon toisiinsa sopivia arjen ihastuttajia. Tuotteet ovat pääosin piensisustustuotteita, mutta mukana on myös keittiötarvikkeita, deli-tuotteita, kosmetiikkaa ja koruja.Tuotteista mahdollisimman moni on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Ne ovat joko ekologisesti tai eettisesti fiksusti tuotettuja. Olen pistänyt kaikki tavarantoimittajat koville kyselemällä heidän toimintaperiaatteistaan. Brandit, joiden päällimmäinen tarkoitus on tuottaa ns. edullisen tuotannon maissa halvalla, nopeasti kuluvaa tavaraa, olen raakannut armotta pois valikoimista. Osa toimijoista on päässyt mukaan upean designin avulla. Ihan vaan siksi, että olen perso kauneudelle ja upeille ihmisille kauniin designin takana.
No nyt se on sanottu ääneen! Olen jännityksestä jäykkänä, kun mietin millaisen vastaanoton shoppini keskuudessanne saa.  Onkohan teillä muillakin samanlaisia ajatuksia sisustamisesta ja sen haasteista? Entä ovatko minun mieleiseni värit ja kuosit sellaisia mistä tekin pidätte? Monta yötä on jo tullut valvottua ja varmasti niitä on vielä tulossa.


Kuulisin mielelläni kommenttejanne. Jos olet joskus ollut aikeissa kommentoida postauksiani, mutta olet jättänyt sen tekemättä - tee se nyt! Kaikkien tähän postaukseen kommentoineen kesken arvotaan reWrap älypuhelimen suojus.ReWrap on hollantilainen yritys, joka valmistaa kauniita luomulampaiden villasta huovutettuja älypuhelimien, iPadien ja kannettavien tietokoneiden suojuksia. Tuotannossa on käytetty kehdosta kehtoon (cradle to cradle) periaatetta. Sen mukaan jokainen tuotantoprosessin vaihe on arvioitu  kestävän kehityksen näkökulmista. Tuotteet sekä niiden pakkaukset ovat myös täysin biohajoavia, joten niistä ei käyttöikänsä jälkeen luontoa kuormittavaa jätettä. Upeaa designia ja vielä todella ekologisesti toteutettuna. Miten hienoa!

Cilla’s tuo näitä suojuksia ensimmäisenä Suomeen ja sinulla on nyt siis mahdollisuus saada näitä omaksesi ensimmäisten joukossa. 

Cilla’s blogi tulee hieman muuttumaan shopin myötä. Ruokajuttuja tulee edelleenkin, mutta hieman harvemmin. Niiden lisäksi haluan esitellä shopin tuotevalikoimaa ja ihania ihmisiä ja yrityksiä tuotteiden takana. Toivon, että saisitte blogista entistä enemmän insipiraatiota iloisempaan ja rennompaan arkeen, sen alkuperäisen idean mukaan.

Käykäähän rohkeasti kommentoimassa tätä postausta 17.9. mennessä. Palan halusta kuulla ajatuksianne web shopista ja blogin uusista käänteistä. Niin, ja pistäkää ihmeessä sanaa liikkeelle.


Loistavaa viikonloppua!
12 kommenttia:

 1. Ihania juttuja ja ihania värejä. Kyllä sinulla energiaa piisaa. Odotan innolla uudistustasi.Ritva

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihan mahtavalta! Saat vielä joku päivä kutsun tulla ideoimaan mun unelmien pilatesstudion sisustusta. Ekologista, eettistä, designia - täydellinen combo :)

  VastaaPoista
 3. Kuvailusi perusteella istuu omaan makuuni. Maalaisromattisuus ja shabby chic ei ole minun juttuni, pelkistetty ja käytännöllinen sen sijaan on. Toivottavasti löydät valikoimiisi kauniita, katseenkestäviä säilytysratkaisuja, niitä kaivataan ainakin meillä. Laatikoita, joita pitää mielellään esillä esimerkiksi.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä kuulostaa, maittavalta näyttää ja eettinen näkökulma on tervetullut tähän kerskakulutukseen. Rohkeasti vain nokka kohti uusia tuulia,jään odottamaan innolla mitä on luvassa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne! Ihanaa kuulla, että sisustusasiat, ekologisuus ja eettisyys kiinnostavat. Ritva, taitaa olla suvussa tuo energisyys! Heli, en malta odottaa pilatesstudion suunnittelua! Jonna, kiitos hyvästä vinkistä säilytysratkaisujen suhteen. Aloitus valikoimassa on pieni valkoima koreja, mutta lupaan pitää tuon toiveen mielessäni uusia tuotemerkkejä etsiessäni. Meillä on kotona sama ongelma, kun tavaraa on paljon ja sitä pitää kuitenkin olla kätevästi saatavilla. Aune, lämmin kiitos rohkaisustasi! :)

  VastaaPoista
 6. Odotan jännityksellä shopin avautumista. Potku pepulle. Päivi

  VastaaPoista
 7. Vad roligt och vilka snygga grejor! Lycka till!

  Mie

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa, Cilla! Osaat varmasti tarjota meille haluamaamme pohjoismaista laatua, raikasta, ajatontakin silti jotain chic! Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 9. Pelkistetty design ja herkulliset värit sisustuksen mausteeksi on lähellä sydäntä täälläkin, mutta aikaa ja viitseliäisyyttä niiden etsimiseen ei aina tahdo löytyä, joten odotan innolla tulevia postauksia ja webshopin avautumista! Ja tuohon iPad-suojukseen olen jo aivan ihastunut! :)

  VastaaPoista
 10. Upeat on värit ja mätsää juurikin omiin mieliväreihin... lila, aniliini ja oranssi ovat suosikit!!! T. Highlander

  VastaaPoista
 11. Selkeää, ajatonta ja kaunista - tulen taatusti pistäytymään putiikkiisi!

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihanasti kommentteja! Kiitos kaikille teille rohkaisusta ja kivoista kommenteistanne. Saan niistä paljon rohkeutta puskea eteenpäin uusien haasteiden kanssa. Huomenna onkin arvontapäivä ja yksi teistä saa pian mukavaa postia!

  VastaaPoista