torstai 4. helmikuuta 2016

Paqhuis -julisteet -15%

Kiitos kaikille Cilla's putiikin 2-vuotissynttäreille tähän asti osallistuneille. Kemut jatkuvat koko viikon ajan ja tänään torstaina on Paqhuis-päivä. Muistattehan nuo ihastuttavat hollantilaisten graafikoiden Femken ja Karlijn julisteet ja postikortit?



Paqhuis julisteet ovat olleet Cilla's valikoimissa lähes webshopin alkumetreiltä saakka ja ne ihastuttavat jo monia suomalaiskoteja. Putiikin tuulikaapissa esillä oleva You make me happy when skies are grey -juliste on sopiva tervehdys kaikille teille ihanille putiikkivieraille ja sopii hienosti myös ystävänpäivälahjaksi. Pistämme yhden näistä myös synttäriviikon arvontapalkintoihin. Palkintojen saajat arvotaan kaikkien putiikilla kuluvan viikon aikana vierailleiden kesken.


Synttäreiden kunniaksi annamme tänään kaikista Paqhuis-julisteista -15% alennuksen. Käy kurkkaamassa valikoimia täältä: Cilla's julisteet ja kortit. Tarjous on voimassa sekä putiikilla että webshopissa. Putiikilla rullaillaan julisteita tänään pakettiin klo 11-18. Lämpimästi tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti