tiistai 31. toukokuuta 2016

Cilla's mukana auttamassa - tule sinäkin!

Yhteiskuntavastuun kantaminen on minusta itsestään selvä osa yrittäjyyttä. Kun yritys toimii näkyvästi yhteisössä ja kerää suuren määrän samankaltaisen arvomaailman omaavia ihmisiä ympärilleen on sillä myös velvollisuus olla mukana auttamassa.

Taannoin olimme mukanan keräämässä varoja Uuden Lastensairaalan hyväksi. Voit lukea tästä kampanjasta täältä: Tule mukaan talkoisiin! Tällä kertaa olemme tekemässä yhteistyötä Helsinki Mission kanssa. Varainhankintakampanjan avulla keräämme avustusta Nuorten Kriisipisteen toimintaa varten.
Sanotuilla sanoilla on merkitystä

Vastoinkäymisiä tulee ennemmin tai myöhemmin meistä jokaiselle. Kenenkään ei silti pitäisi jäädä pahoinvointinsa kanssa yksin. 
Surua tai pahaa oloa helpottaa parhaiten puhuminen. Vaikeista asioista voi joskus olla helpompi puhua ulkopuoliselle kuin läheiselle.
Nuorten Kriisipiste tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista kriisityöntekijän kanssa käytävää keskusteluapua 12-29-vuotiaille nuorille ja aikuisille sekä heidän perheilleen. Sinä päätät, mistä haluat meille puhua. Me olemme sinua varten.
Tule sellaisena kuin olet

Nuorten Kriisipiste ei ole lääkäriasema. Meille päästäksesi et siis tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Ota yhteyttä soittamalla päivystysnumeroomme tai tule käymään ilman ajanvarausta päivystysaikana. Voit myös lähettää sähköpostia sinulle sopivaan aikaan tai olla yhteydessä chatin kautta.
Voit tulla tapaamaan meitä yksin, perheesi, seurustelukumppanisi tai kavereidesi kanssa. Voit kertoa meille nimesi tai jättää kertomatta. Pääasia, että tulet. Sellaisena kuin olet.
Lisää tietoa Helsinki Missiosta ja Nuorten Kriisipisteestä löytyy täältä: Helsinki Missio.Cilla's toteuttaa kesäkampanjan Helsinki Mission kanssa 1.6. alkaen. Sinä voit auttaa seuraavilla keinoilla: 

  • Lisäämällä myymälässä haluamasi summan ostostesi loppusummaan – tämä ylittävä osa menee suoraan Nuorten Kriisipisteelle
  • Ostamalla Cilla’s tuotepaketin – lahjoitamme tuotosta 10% suoraan Nuorten Kriisipisteelle. Tuotepakettiin kuuluu Cilla's Säilö pieni säilytyskori, Tiski greippi-appelsiini käsitiskiaine sekä Liina keittiöpyyhe. Ihania mökkituliaisia tai ihan vaan oman keittiön kaunistajia. 


Kampanja on voimassa Cilla's Lönnrotinkadun kaupalla sekä tuotepaketin osalta webshopissa. Webshopissa tuote löytyy täältä: Cilla's Helsinki Missio -paketti.  Tule mukaan auttamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti