sunnuntai 28. elokuuta 2016

Cilla's mukana Design Marketissa ja Habitaressa / ARVONTA

Ihan pian on jo syyskuu ja Cilla'sissa valmistellaan jo kovaa vauhtia tulevia myyjäisiä ja messuja. Olemme mukana 3. - 4.9. Kaapelitehtaalla järjestettävässä Design Market -tapahtumassa ja 7. - 11.9. Habitare-messuilla Messukeskuksessa.

Design Marketissa on mukana jälleen yli 200 myyjää ja tilaisuuteen odotetaan noin 25000 kävijää. 
Meillä on mukana Kaapelilla Cilla's kivijalkakaupan ja webshopin suosikkeja ja uutuuksia. Ihan koko valikoimaa emme toki voi ottaa mukaan, mutta paljon ihanuuksia on luvassa ihan varmasti. Seuraa ilmoitteluamme Cilla's Facebook-sivuilla. Paljastamme mukana olevia tuotteita loppuviikosta alkaen.


Habitare kokoaa yhteen suuren joukon kotimaisia design-, huonekalu- ja sisustusalan yrityksiä. Messukeskuksessa on runsaasti nähtävää ja sieltä voi kätevästi hakea ideoita ja innostusta syksyn sisustushaaveisiin.

Esittelemme Habitaressa Cilla's ja The Organic Companyn tuotteita. Löydät meidät osastolta 3c21 ja luvassa on kivoja tutustumistarjouksia tuotteista. Uusi Cilla's Käsi 3 piparminttu-rosmariini -käsisaippua esitellään myös Habitaressa. Tervetuloa tuoksuttelemaan!

Uuden käsisaippuan tuoksu vie ajatukset meren aaltojen äärelle. Piparmintun ja rosmariinin yhdistelmä on todella raikas ja sitä tuoksutellessa voi melkein tuntea häivähdyksen meriveden kirpeää suolaisuutta huulillaan.  Tuoksu täydentään kivasti metsäisen seetripuu-salvia ja makean sitruksisen begamot-sitruuna -käsisaippuoiden perhettä.Oletko tulossa Habitareen? Meillä on tuttuun tapaan lippuja tarjolla ja arvomme kuusi lippua kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.8. keskiviikkona. Arvontaan pääset osallistumaan kirjoittamalla kommentteihin syksyn sisustushaaveesi. 

Osallistua voit sekä Facebookissa että blogissa. Nimimerkillä vastaajat, huolehdithan että viestissäsi on myös sähköpostiosoitteesi mukana. Voittajat julkaistaan 1.9. Cilla's blogissa ja Facebookissa.

Tervetuloa ihana syksy ja syksyiset sisustustushaaveet!15 kommenttia:

 1. Hei Cilla! Uusi koti ja sinne on haaveena vaikka ja mitä :) terkuin, Mari (marihuu@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmissa on sisustaa koko makuuhuone uusiksi! :) t. Lotta (lottande@gmail.com) Mielessäni on myös pyörinyt kysymys, että minne teille voisi jättää työhakemuksia? :)

  VastaaPoista
 3. Suunnitelmissa on sisustaa koko makuuhuone uusiksi! :) t. Lotta (lottande@gmail.com) Mielessäni on myös pyörinyt kysymys, että minne teille voisi jättää työhakemuksia? :)

  VastaaPoista
 4. Keittiön värit uusiksi, siihen pieniä yksityiskohtia eli juuri niitä ihanuuksia mitä Cilla tarjoilee :)

  VastaaPoista
 5. Sisustushaaveena olisi keittiön tapetointi :) sundvkata@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Suunnitelmissa on aloittaa pieni pintaremontti eli se haaveena =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Toinenkin poika muutti opiskelemaan toiseen kaupunkiin, joten syytä sisustukseen on ja paljon...huoneesta on suunnitteilla vaikka ja mitä, mutta poijille pitäisi silti sieltä löytyä nukku-ja oleilutilat kotona käyntiä ajatellen...

  VastaaPoista
 8. Syksyn myötä enemmän viihdytään sisätiloissa, joten piristystä syksyyn..

  VastaaPoista
 9. Uusia verhoja ja ulos lyhtyjä

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Uudet verhot ja matot. tapiiri_1(AT)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Saunan pukuhuone työn alle
  tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ankeaan opiskelijakämppään jotakin piristystä. Kasvit raikastavat jokaisen tilan, niitä paljon ja kauniit ruukut messiin. Ja vielä pellavaiset linavaatteet syksyyn, ai että!
  jasu.henelius@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Olisi ihanaa nähdä itsensä kesällä toteutuneessa sisustuksessa rauhoittumassa ja rentoutumassa remontin jälkeen. Ehkäpä tämä tästä rauhoittuukin... sirpa.pesonen@pp4.inet.fi

  VastaaPoista
 14. Syksyn haaveena on saada keittiöön uutta ilmettä verhoilla ja sisustuskoreilla. Kauniit suola-ja pippurimyllytkin pitäisi ostaa.
  veera_kaisa(at)yahoo.com

  VastaaPoista