perjantai 25. marraskuuta 2016

Ihanaa perjantaita

Cilla'silla valmistaudutaan viikonloppuun pukemalla lämmintä merinovillaa päälle ja nappaamalla ihanan kevyt Rains -sadetakki kassiin valmiiksi. Säätiedotus lupasi kevyttä lumisadetta iltapäiväksi.

MariMarin suosittuja merinovillaisia Beanie Cap -myssyjä ja Gambler -irtohihoja on saapunut kaupalle. Muistattekos vielä nämä eettisesti kotimaassa valmistetut arjen lisävarusteet, joita meillä oli viime talvenakin myynnissä?


MariMarilta tuli myös uusi Anno Skirt -merinovillainen puolihame. Hameessa on isot päällitaskut molemmilla puolilla ja joustava resorivyötärö. Ihanan lämmin, mutta silti kevyt hame. Minä meinasin kokeilla hametta myös housujen päälle puettuna kylmemmällä säällä. Nollakeleillä pärjää paksujen sukkisten tai legginsien kanssa. Anno -hameessa on yhdeenkoon mitoitus.Jos tuntuu, että Black Friday villitys menee yli ja haluat shoppailla mieluummin rauhallisin mielin hyvässä tunnelmassa, tervetuloa Hietsukulmalle tänään ostoksille. Meillä alkaa olla jo paljon joulua esillä ja mm. lasten joulukalentereihin kivasti tuotteita tarjolla. Lämpimästi tervetuloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti