maanantai 11. toukokuuta 2015

Se on sillä SIISTI

Cilla's pesuaineperhe sai tänään uuden perheenjäsenen, kun SIISTI sitruuna-rosmariini yleispesuaine saapui tehtaalta. Tätä uutuutta on odotettukin jo ja se saapui juuri sopivasti kevätsiivouksen aikaan.

Hyvästi mökkien ja terassien hämähäkinseitit ja pölykerrokset. See you later talventomuiset sälekaihtimet ja ikkunanpokat. Paetkaa paikalta kaurapuurokikkareet ja ketsuppitahrat keittiönpöydillä. Tervetuloa puhtaat ja raikkaat pinnat sekä herkullinen sitruunan ja rosmariinin tuoksu.

Turvallinen ja tehokas SIISTI sisältää vain biohajoavia ainesosia ja sitä voi huoletta käyttää myös pikkulasten ja lemmikkieläinten kotona. Valmiiksi sekoitettu suihke on myös todella helppokäyttöinen. Suihkutus ja pyyhkäisy riittää. Tosin tämän upeatuoksuisen tuotteen kohdalla kuuluu käyttöohjeisiin lisätä vielä kolmaskin kohta; suihkuta, pyyhkäise ja nuuhkaise.


SIISTI yleispesusuihketta saa useimmilta jälleenmyyjiltä huomisesta päivästä eteenpäin. Kotiasi lähinnä olevaa jälleenmyyjää pääset kurkkaamaan täältä: JÄLLEENMYYJÄT. SIISTI yleispesusuihkeesta on tehty myös kätevä täyttöpussi. Yhden litran vetoinen (kaksi pullollista) täyttöpussi löytyy nyt kaikista kolmesta pesuaineesta. 

Iloisia kevätsiivouksia kaikille!


2 kommenttia:

  1. Jippii, hienoa:)! Onnea uudesta, aivan varmasti hienosta, pesuaineesta! Mä niiiiin odotan, että pääsen suihkuttelemaan Siistiä ympäriinsä!

    VastaaPoista
  2. Onko eko-pesuaineet myös desinfioivia? En ole koskaan kokeillut, mutta kiinnostaisi :)

    VastaaPoista