sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

TISKI täyttöpussi on täällä!

Cilla's hyvän mielen pesuaineperheen uutuuksista ensimmäinen on saatu pullotettua.  TISKI greippi-appelsiini tiskiaineen ystävät voivat ostaa pesuainetta nyt myös täyttöpussissa. Ensimmäinen erä pusseja saapui Viipurinkadulle ja alamme postittaa niitä jälleenmyyjille heti alkuviikosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi näet täältä.


Täyttöpussin tilavuus on 1000 ml, eli siitä riittää pesuainetta kahden pullollisen verran. Täyttöpussissa on kätevä kierrekorkki ja annostelunokka. Pussi pysyy hyvin pystyssä ja säilytys on kierrekorkin ansioista helppoa. TISKI -täyttöpussin kanssa ei tarvitse pelätä, että puolikas pussia kaatuu ja valuu kaapin pohjalle. Tyhjä pussi on helppo taitella pieneksi ja siitä jäljelle jäävä jätemäärä on merkittävästi pulloa pienempi.


Pusseja on saatavilla huomisesta alkaen myös Mashup Pop Upista, Helsingin Torikortteleista. Cilla's hyvän mielen pesuaineet ovat mukana suomalaisten muotoilijoiden poppiksessa kahden viikon ajan. Klikkaa tästä itsesi Mashup Pop Upin tapahtumaan ja lue lisää ohjelmasta ja mukana olevista upeista yrityksistä. Nähdään torikortteleissa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No sitä se kyllä on Viivi! Mukavaa vaalipäivän iltaa! :)

   Poista
 2. Oo ihanaa! Kätevää ja järkevää. Toivottavasti olet saanut sähköpostia <3 Kivaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Pääset ihan pian tutustumaan lähemmin pussiin. :) Sain kiitos meiliä ja palataan heti alkuviikosta vielä tarkemmin. Mukavaa vaali-iltaa! <3

   Poista
 3. Juuri korkkasin ekan pullon ja IHANAA, jatkossa täytetään eikä heitellä pois ja ostella uusia pumppuja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Mirella, että sulla on jo TISKI kovassa käytössä. :) Ehdottomasti kannattaa ottaa täyttöpussit käyttöön, kätevää ja ekologista! :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista