sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

VÄHÄNKS SIISTII HEI!

Aurinkoisissa pääsiäispyhien tunnelmissa haluamme kertoa teille hyviä uutisia! Cilla's hyvän mielen pesuaineet saavat ihan pian uuden tulokkaan. TISKI ja KÄSI saavat kaverikseen SIISTI suihkutettavan yleispesuaineen. Tunnustaudun itse suihkutettavien yleispesuaineiden suurkuluttajaksi ja pullollinen pitää löytyä kylpyhuoneesta, keittiöstä ja siivouskomerosta, jotta ovat aina sopivasti käden ulottuvilla.Hyvässä yleispesuainesuihkeessa yhdistyvät helppous (ei tarvitse huuhdella pois erikseen), myrkyttömyys, biohajoavuus, tehokkuus ja mieltä piristävä ihana tuoksu. Pakkauksen ulkonäön pitää olla mukavasti puoleensavetävä, jotta pulloon tulee tartuttua hanakammin.

SIISTI -yleispesusuihkeessa yhdistyvät nämä kaikki asiat. Se valmistetaan isosisarustensa tavoin tuulivoimalla kotimaassa. Siinä ei ole käytetty synteettisiä tuoksu,- väri- tai säilötäaineita. Tehoaineista löytyy kasviperäisiä pesuaineita sekä isoäidinkin aikoinaan puhdistukseen käyttämää ruokasoodaa.Kaikkien Cilla's hyvän mielen pesuaineiden tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Näiden ansiosta siivouksesta, tiskauksesta ja käsipesusta tulee myös pieni ylellinen aromaterapihetki. Tuoksut vaikuttavat aisteihin ja tekevät arkisestakin askareesta mukavamman. Tuoksuyhdistelmien valinta on tärkeä osa tuotekehitystämme. Ei riitä, että löytyy kivoja tuoksuja, vaan myös niiden oikea suhde vaikuttaa kovasti lopputulokseen.

SIISTI -yleispesusuihkeen tuoksukombinaatio olkoon hetken aikaa vielä salaisuus. Sain uuden tuotteen lanseeraukseen vetoapua neljältä ihanalta sisustus- ja life style blogilta. Blogeissa julkaistaan lähipäivien aikana arvontoja aiheeseen liittyen.  Jos mielit saada uutuustuotteen sekä muut sarjan pesuaineet itsellesi, kannattaa pitää seuraavia blogeja silmällä:

blogivanilija.blogspot.fi
pastellimaja.blogspot.fi
valkoinensoihtu.blogspot.fi
http://deko133.blogspot.fi

Iloista pääsiäisen jatkoa, paljon herkkuja ja lepoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa! Mä kans tunnustaudun yleissuihkeiden suurkuluttajaksi. Suihkaisu ja pyyhkäisy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Suvi! Suihkaisu ja pyyhkäisy oli hyvin sanottu, siinäpä se kiteytettynä! Tai ehkä rimpsuun voisi lisätä vielä... suihkaisu, pyyhkäisy ja nuuhkaisu. ;)

   Poista
 2. Sama täällä myös, suhina vaan käy suihkutellessa. ;)

  Tuoksu on taatusti isosiskojensa tapaan herkullinen, en malta odottaa. <3

  Onnea Cilla hienoista tuotteista ja upeaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Pääset toivottavasti jo seuraavilla treffeillä tuoksuttelemaan uutukaista. :) Iloista pääsiäispyhää sinulle myös!

   Poista
 3. Täälläkin yksi yleissuihkeiden ja keittiösuihkeiden ym, käyttäjä... en osaa enää ilman ollakaan eli ihanaa kun markkinoille tulee uutuuksia! Tuoksu tulee varmasti olemaan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Ihanaa kuulla, että on muitakin hurahtaneita, nämä ovat juuri niitä arjen pieniä kivoja juttuja. Uskon kyllä, että tykkäät tulevasta tuoksusta. Iloista pääsiäispyhää!

   Poista