keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Vege! kirja-arvonnan voittaja

Kiitos kaikille Vege-kirjan arvontaan osallistuneille. Kommenteista paistoi kasvava kiinnostus kasvisruokia kohtaan. Valtaosa vastaajista tuntui kaipaavan vinkkejä monipuolisempaan kasvisten käyttöön. Lihattomat  maanantait ja vastaavat kasvisruoan ympärillä pyörivät teemat ja yleinen kiinnostus terveelisempää ja ekologisempaa ravintoa kohtaan tuntuvat tehneen tehtävänsä. Hyvä niin!


Viipurinkadun putiikin hengettärenä toimiva Jannina suoritti arvonnan ja poimi vastanneiden joukosta Casa Mimin, onneksi olkoon! Casa Mimillä on meneillään keittokirjojen siivous ja uutuuskirja tulee varmasti sopivaan saumaan hänelle. Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä.


Pääsiäsipyhinä on hyvää aikaa testailla uusia ruokareseptejä. Kauppojen vihannestiskit ovat paraatikunnossa ja hyviä raaka-aineita Vege! -resepteihin on kivasti saatavilla. Jos onnetar ei osunut sinun kohdallesi, mutta olet kiinnostunut hankkimaan teoksen omaan keittiöösi, kannattaa suunnata Viipurinkadulle tai webshopiin. Saat kirjan omaksesi nyt edulliseen kevätkampanjahintaan 29€ (38€). 

Viipurinkadun putiikki palvelee tällä viikolla seuraavasti:

Ma-to 11-18
La 11-15
Perjantaina 3.4. sekä
maanantaina 6.4. suljettu

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kiitos <3 Ja tosiaan ajan hammas on purrut suurimpaan osaan kirjoistani. Maut ja mieltymykset muuttuvat :)

    VastaaPoista