sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ylellinen froteepyyhesarja luomupuuvillasta

The Organic Companyn kylpytekstiileistä vähiten palstatilaa on saanut Rice Weave -tuotesarja. On tainnut mokoma jäädä supersuosittujen Wellness- ja Big Waffle -pyyhkeiden jalkoihin. Korkeatasoinen, sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettu ja erittäin pitkäikäinen pyyhesarja on saanut uusia tuotteita ja ansaitsee tulee nostetuksi jalustalle.

Sarjaan kuuluu pienemmät vieras- / kasvopyyhkeet sekä kylpypyyhkeet. Nämä löytyvät molemmat tummanharmaan-, valkoisen- ja savenvärisinä. Pyyhkeiden päissä on leveät puuvillakanttinauhat, joissa on vastavärinen tehosteraita. Tummaharmaassa on valkoinen, valkoisessa ja savenvärisessä tummanharmaat raidat.Nimi Rice Weave tulee puuvillalangan muodostamasta riisinmuotoisesta silmukasta. Froteepyyhkeen kuohkeuteen ja sitä kautta laatuun vaikuttaa juurikin tuon langan silmukan pituus ja niiden tiheys. Mitä tihempi ja pidemmät silmukat sen ylellisempi ja kuohkeampi pyyhe. Rice Weave kudonnassa silmukka on ihanan pitkä ja pyyhkeet kestävät hyvin kuohkeina pesusta toiseen. Hyvälaatuinen froteepyyhe maksaa itsensä takaisin pitkän käyttöiän ja hyvän käyttömukavuuden ansiosta.Rice Weave sarjaan saapui juuri ihan uusi tuote. Jätti-iso Etxtra Length -pyyhe on hulppeat 180 cm pitkä pyyhe. Keskikokoisen miehen verran puhdasta ylellisyyttä ja pehmeyttä. The Organic Companylla puhuvatkin pyyhkeestä lempinimellä "a real male bath towel". Se onkin onnen omiaan lahjaksi esim. saunomisesta pitävälle miehelle. Sopii se kyllä hienosti kaikille meille hemmottelulle persoille naisihmisellekin. Suuri pyyhe on kuin lämmin ja pehmeä halaus suihkun tai kylvyn jälkeen.


Uutena tuotteena valikomiin tuli myös Towel To Go -pyyhkeet. Nämä hieman pienempikokoiset (60 x 120 cm) kylpypyyhkeet pysyvät kätevästi rullalla puuvillaisen pujotuslenkin avulla. Pyyhkeen toinen puoli on hieman ohuempaa froteeta ja toinen puoli vohvelikangasta. Väreinä on taivaansininen ja tummanharmaa. Kätevä ja tyylikäs pyyhe jumppasalille, rantakassiin tai vaikka yökyläilyyn. Tuotteet löytyvät webshopista täältä: Cilla's The Organic Company. The Organic Companysta voit lukea lisää täältä: Pikavisiitti Köpiksessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti