perjantai 20. maaliskuuta 2015

L:a Bruket kampanja

Cilla's webshopin ensimmäisten tuotemerkkien joukossa ollut L:a Bruket ansaitsee tulla taas välillä nostetuksi jalustalle. Pienestä Varbergin kaupungista, Ruotsin länsirannikolta tuleva ihana kosmetiikkasarja on hurmannut jo lukuisia asiakkaitamme.

Suosituimpia tuotteita ovat ehdottomasti Citrongräs Tvål -suihkusaippua sekä Citrongräs-Rosmarin Diskmedel -tiskiaine. Suihkusaippuatuoksuista suosittuja ovat myös Gurkmynta ja Mörk Vanilj, joita saimme taas pienen tauon jälkeen lisää. Mandel-Kokos huulivoidettakin on jälleen saatavilla. 


Oletko jo kokeillut L:a Bruketin suolakuorintoja. Öljypohjaiset suolakuorinnat kuorivat vartalonihon hellävaraisesti ja iho jää ihanan pehmeäksi ja kostutetun tuntuiseksi öljyn ansiosta. Tuoksuina ovat suloinen Vildros ja raikkaan yrttinen Mejram-Eucalyptus.



Uutena tuotteena saapui 250ml kokoiseen pumppupulloon pakattu käsivoide. Käykäähän kurkkaamassa L:a Bruket tuotevalikoimaamme täällä: Cilla's L:a Bruket.

Pistimme myös aurinkoisen perjantain kunniaksi L:a Bruket -kampanja pystyyn. Kaikille  kahden L:a Bruket 450ml kokoisen suihkusaippuan tai suihkusaippuan ja vartalokuorinnan ostaneille sujautamme tilaukseen huulivoiteen veloituksetta mukaan. Tarjous on voimassa sekä webshopissa että Viipurinkadun putiikilla sunnuntaihin (22.3.) asti. 

Iloista perjantai-iltapäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. LA Bruket aivan ihana merkki myös ja kotoakin löytyy. <3 Aurinkoista viikonloppua Cilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin Tiia, että sinä voisit pitää näistä myös. Ihanaa alkavaa viikkoa lumisateista huolimatta! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Lindusius! En ole niitä vielä testannutkaan. Iloista sunnuntai-iltaa! :)

      Poista