perjantai 27. maaliskuuta 2015

BeckSöndergaard SS2015

Becksöndergaardin kevät- ja kesämalliston valikoimat ovat nyt runsaimmillaan, kun hartaasti odottamani puutarhateemaiset huivitkin saapuivat. Olen vannoutunut puutarhaihminen ja nämä herkät kukka-, lintu- ja hyönteiskuviot ovat minulle siksikin todella mieluisia. Ovat kuin satukirjojen kuvituksia, niin kauniita!Vielä viime kesänä en olisi osannut ajatella käyttäväni noin rönsyileviä ja jopa romanttisia kuvioita huiveissa tai muussa pukeutumisessa. Niin se vaan mieli muuttuu ja sisustusmuodissakin näkyvämmät runsaammat muodot alkavat hiipiä myös vaatekaapin puolelle. Vai meneeköhän se toisinpäin?

Valikoimissa on myös paljon yksinkertaisempia ruutu- ja raitakuoseja heleissä kevään sävyissä. Materiaaleina on paljon puuvillaa, mutta myös villa-silkki- ja villa-modaalisekoitteisia huiveja löytyy runsaasti. Huivivalikoimia pääset kurkistamaan täältä: Cilla's Becksöndergaard.

Mallistossa on myös 100% silkkihuivi O-Botanica, missä on upean sävyisellä harmaalla pohjalla ihastuttavia kukkia, perhosia, sieniä ja lintuja. Voi, miten hienosti taidokas kuviointi ja väritys tulevatkaan silkissä esille. Vau!

Iloista perjantaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti