maanantai 9. maaliskuuta 2015

Cilla's Kauneusviikot Jurlique -esittelypäivä 11.3.

Oih, ihanuuksien ihmemaassa liikutaan taas tällä päässä, kun täydennämme Jurlique-tuotteita hyllyihin. Suosikkituotteita on jälleen saatavilla ja muutamia uutuksiakin saapui uudesta Sun -aurinkotuotelinjasta. Lisäämme tuotteita parhaillaan myös webshopiin.

Jurliquen taustoista kerroimme aikaisemmin Cilla's Jurlique -postauksessa. Suosikkituotteita valikoimissamme ovat tasapainottavan ja kosteuttavan ruusuhoitolijan tuotteet, käsivoiteet ja upeat hoitoöljyt. Age Defying sarjan hoitotuotteet ovat myös lunastaneet lupauksensa heleämmästä ja nuorekkaammasta ihosta monille teistä kanta-asiakkaistamme.


Keskiviikkona 11.3. saapuu Jurliquen Suomen edustaja Maria Norrman putiikille esittelemään tuotesarjaa ja tekemään pieniä kasvohoitoja ihotyypillesi sopivilla tuotteilla. Maria on paikalla klo 15.00 - 18.00. Voit laittaa meille sähköpostia (info@cillas.fi) jos haluat varmistaa itsellesi esittelyhoitoajan.

Keskiviikkona Jurlique-tuotteita vähintään 30€ arvosta ostaneille pakkaamme 10ml kokoisen matkapakkauksen ylellistä Age Defying -hoitoljyä ostoksien mukaan. Tarjous on voimassa sekä putiikilla että webshopissa. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan ylellisiin tuotteisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti